::Putera Mahkota::

putera mahkota tak bley kena panas ok…

hehehe🙂

Mama long and umi cik datang dari KL hari sabtu hari tu, ingat depa nak mai tidoq sekali, dak pun..

depa balik hari tu juge,pukul 6.30pm…

tak best la depa balik tu hari,kalau balik hari ahadnye,best sikit…baru riuh rumah kami tu

(dari kecik saya ada masalah…bilamana kalau ada sedara mai umah,bila diorang balik je…terasa kesunyian yg nyata..sya tak suka la perasaan tu…haih~~)

::penangan putera mahkota…sanggup drive dari KL ke penang nak jumpe anak menakan…hehehe…senang2 mai lagi na..::

::sampai umah kami,kitaorang pi jalan-jalan..ape tak tau penat ke mamalong ni Ziyyad? hahaha::

::sampai QUeensbay,kitaorg makan lunch..mamalong belanje(lagi…)…mama long nak pegang jugak Ziyyad…rindu punya pasal…🙂 ::

::lepas tu mama long belanje Ziyyad mainan (lagi…) hahaha…ini adalah teknik memilih mainan dari Ziyyad…mana yg agak dia gelak lebih kat mainan tu,tu yg akan dibeli…bangkrap la harus kalau semua tunjuk semua ketawa kan…hahaha…nasib la dia dah ngantuk petang tu…kalau tak bocor poket..::

::kena buli ngan umicik…Ziyyad sayang,mama will not subscribe disney channel for you,although mama love to watch cartoon…u will watch discovery channel,nat geo,history channel and animal planet…or watch football with babah..nanti balik rumah nenek,u can watch history channel with uncle Effs..because mama dont like history….hahahaha!…(mama think,mama will cancel all the channel V and mtv…no good for u viewing la Ziyyad..hahaha) ::

lepas ni Ziyyad pau uncle effs and auntie tim okeh bebeh? hehehe

p/s::Asek queensbay aje kan?dah itu yg baby friendly…nak buat guano…kan lah nak pi padang kota,umuq baru nak masuk 4 bulan cek oii..

3 Responses to “::Putera Mahkota::”

  1. chuckiesd Says:

    baper umur nie…eee tak sabat nak tunggu anak i sebesar cam nie…

  2. taichee~@! Says:

    Hensemkan Ziyyad?
    Cam anak Tok Syeh Arab pun ada tau!

    Dah lepas rindu dah.
    Tapi senang la Ziyyad ni. Mana menan paling dia suka dia gelak lebih. Heh. Takyah pening2 nak beli.

    Dila pasal cenel TV tu, amalkan bila time Maghrib je off atau bukak aje OASIS 106. Galakkan anak2 cintakan Allah dan Rasul dgn istiqomah. Buat dia hormat waktu solat dan azan.

    Kaknaz takde anak. Tapi insyaAllah one day if Allah bukakan rezeki kaknaz, kaknaz nak buat camtu gak. Tanamkan cinta Akhirat dari cinta dunia.

    InsyaAllah Izzul Ziyyad akan jadi anak yg soleh dan bepekerti mulia. Amin…~@!

  3. Anasfadilah Says:

    chuckiesd::anak saya baru nak masuk 4 bulan aje..🙂

    kaknaz::ye,harus tanam semangat cintakan ALlah dan rasul…semalm ternanyi lagi colby cailatt la pulek…hhuhuhuhu~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: