::no fun!::

i have decided to put ads in my blog..

why?

supaya saya cepat kaya

NOT!

visitor tak ramai,apa hal nak buh benda alah ni..

buat berat blog i yg comel ni je..

i give it a try first la ok..

hujung tahun ni kalau dapat RM5,saya sambung tahun depan…hahaha

p/s::sape nak bace blog ni?blog tade barang mahal,tade gossip hangat,tade mencarut atau 18sx content..hahahah

p/p/s::Uncle Effs can u teach me how to put ads between post?thank u in advance.

5 Responses to “::no fun!::”

  1. Kujie Says:

    kt nuffnang kan dia ajar mcm mana cara nk letak add tu…

    nuffnang > more > add ad> pilih code header ke, sidebar ke , To put on between contents – Large Rectangle lepas tu kanan tu ade

    Feeling lost? Click images below to view tutorials for adding Nuffnang Ads on: klik la blogger..dia tunjukkan

  2. vagg. Says:

    salam singgah. hiks xdek carut xdek 18sx yek. sukaaaaa!

    nanti saya link blog nih.

  3. !Nt4N Says:

    blog kami pun x femes gak..letak nuffnang dari awal tahun smpai skrg baru dpt rm25 but it was fun!sape nak bg kita duitkan?

  4. KV Says:

    takpe, akak tetap baca. Hik hik

  5. azzamoro Says:

    saya tak reti nak letak ads kt blog..nak letak ads ape eh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: