::hatiku di tingkat satu::

i woke up late tis morning..

7.30 am in the morning *SNAP*

i sleep like a baby malam semalam…best betul…

sekali sekala macam ni,boleh recharge energy..tapi i miss that lil guy a lot!

nak tahu kenapa i miss him a lot..later i tell u why.

semalam my anak menakan demam panas,terpaksa warded kat hospital,pity him..

this picture is taken by me,konon artsy la kan,amek gambar certain angle,hahahaha!tengokla budak ni,kena layan macam raja woo…teringat masa abang effi kena sunat dulu,dapat duit la,mainan la,basikal la…saya pun teringin nak sunat,pasal dapat macam-macam.tapi mama kata,sunat untuk budak lelaki saje..ceh!tak best ok.

oleh kerana Is sakit,kami amek lambat Ziyyad.kami tepon kak kiah.(kami tepon ok,bukan saje-saje amek lambat..)

En.Suami:: Kak Kiah,kami mai amek lambat sikit na Ziyyad,anak menakan masuk spital

Mama Kiah:: hangpa nak amek lepasih maghrib ka?

E.S:: dak,dalam kul 6.30 macam tu kami mai amek.

MK::tak pa aih,tinggai Ziyyad kat sini takpa,anak2 kak kiah nak tido ramai-ramai depan TV dengan Ziyyad..esok saja hangpa mai amek na..

E.S::tak pa ka kak kiah?

MK::tak pa aih

tis is what i call a good pengasuh..tak macam si Buntu kat blog eja…aku malas nak komen si buntu kat sini..pi blog eja saja.

jadi,semalam saya dan En.Suami pi dating…hahaha!

pi makan malam saja,En.Suami mengidam nak makan mee udang..sedap korang mee udang dia.

sat nak tepek gambaq

mee udang dia best woo,udang dia besar-besar i tell you!

saya makan nasi goreng udang…(ok,i tepek gambar makan..pasal ni blog i…hahaha!)

Kedai ni nama dia Ilyana,terletak di Teluk Kumbar..setakat ni saya try banyak kedai,kedai ni mee udang dia memang superb!

now u know why, my hati at the first floor…hahaha!

p/s::sekali sekala berdating,best jugak eh…hehehe🙂

3 Responses to “::hatiku di tingkat satu::”

  1. precious innocent Says:

    huh… mjilat jari la..

    akak nak kene start follow blog nie, so kerap2 la tempek kedai mkn yg sedap aaa

    balik penang nnt leh try.. hu hu

    -mama emma-

  2. Anonymous Says:

    patut la baby sitter tu sanggup jaga anak you..kiut sangat..kalau i pon…bagi terus pon takpe..ehehe

    Jat

  3. Anonymous Says:

    dah try azlan tomyam?further up sikit..sedap jugak..takpun salwa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: