::dam dee duu::

template kali ini namanya

clean cut..heheh

saje tuka-tuka…

putih bersih…lalala

saya nak tanya

apa korang buat dengan botol susu lama?

memandangkan sekarang ini ZIyyad pakai botol avent yg bukan BPA free,jadi saya kena tukar botol baru..

masa dalam pantang, ada orang bagi saya set bottle susu dari kiko..

mestilah tak BPA free..

tapi apa yg saya bace dari forum-forum

botol-botol macam ni,kena selalu tukar,dalam 3 bulan sekali tukarnye.

jadinye,kawan-kawan…apalah nak buat dengan botol susu lama tu?

nak dibuang sayang,nak disimpan buat semak aje..nak sedekah,apa plak nak bagi anak orang BPA kan…hahaha

botol-botol macam kiko,pureen,tolljoy,murah,comel dan berwarna-warni…hehehe

ada katun-katun…heheh

and,because i am so nice today, i give u the BPA free bottle cheat sheet

go HERE

p/s::buat tanam bunge?hahaha

6 Responses to “::dam dee duu::”

  1. Mommy Lyna Says:

    botol susu lama saya buat jadi mainan hafiy pasal dia suka buka-tutup bekas. so daripada aku beli bekas2 baru, bagi je botol2 dia yg lama2. hehe. jimat.

    er.. bole wat simpan garam gak kot😛

  2. NadiahKhair Says:

    ha'ah kan?
    selama nih pejam mata buang jek. sbb takkan nak simpan. nak bagi org xsampai ati. syg mmg syg. tapi ape mau buatttt??

  3. Elyn Says:

    simpan je…. so bile ziyyad besau tunjuk kan tu ha botol memule skalik die pakai….. hihih i pun nnt nak buat cenggitu

  4. eiNa Says:

    setakat nih.. simpan jek.. dah ada 5koleksi.. dari botol kecik nett masa dalam pantang sampai botol 5oz nye size…=D

  5. Mrs.R @ Emi Says:

    saya mao simpan sajek…
    nnt nk try NUBY lak..
    tapi cam gomuk jek botol tu

  6. DYLA Says:

    avent tak BPA free yer? so skang ziyyad pakai apa? baby i pun pakai avent, skang dah konpius nak tukar pe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: