::tagging magging menggong::

saya dapat award!

horee horee muslee ramleeee!

Erlyda kasi kat ceq..terima aksih lah naa

ceq tak pernah dapat award,terima kasih kepada peminat saya…ini semua untuk anda

tak lupa mama and babah,dan yg tersayang suami dan anak saya

i love u all

lihatlah dunia

*slap!*

ok…dah sedar dah.

ehemmm ehmmm

saya kena tag oleh azza dan supermummy

tapi tag azza,takdak idea la mami nak buat lagu mana..sat na,nanti mami pikiaq lagi

la,mami nak jawab tag supermummy

the four facts about mami

Four jobs I have had in my life

1. pernah jadi usher kat sunway pyramid untuk program apa ntah..dengan soo chin,masa tu lepaih keluar U…gheja sat,cari pengalaman depa kata

2. praktikal kat ceruk dunia mana ntah, test racun rumpai bagai…duduk kampung gila2 kampung punya,macam dalam RTM tu…wah!nosy jiran included! dan ada org tanya mami ni single lagi ka,depa nak kenen dengan anak depa…wahahaha!

3.keje kat first base sat..kat glenmarie sana

4. la gheja jadi pembantu researcher saja…keje kontrak saja,makan pakai cukup alhamdulillah.

Four movies/ TV series I would watch over and over

1. CSI Vegas,mami suka tengok Grissom

2. the Nanny,lawak la depa ni

3. i am sam,cerita dia sedih,Sean penn berlakon dengan dakota fanning,mami minat la lakonan depa ni

4. kimora life in the fab lane..mami duk berangan kaya macam kimora ni…

Four places I’ve lived

pak mami keje kena pindah randah..banyak tempat dah mami dan famili tinggai antaranya ialah

1. Kuatan ,Pahang

2.Aloq Setar,Kedah

3. Johor bahru,johor

4. Kota Kinabalu,Sabah

Four places I have been

1.lake toba,indonesia

2.langkawi

3. brunei

4. sungai ara,penang….hahahahahahhuhuu

People who e-mail me (regularly)

1. baby weekly

tu saja..tak dak sapa nak email mami.

Four of my favourite foods

1. instant mushroom soup with spiral pasta from campbell…sedap hang,nak habaq ni…

2. canbury black forest

3.telur+mushroom+ chedar cheese+roti+sos cili

4. teh ais..kira makanan la naa..takpa la naa

Four places I would rather be right now:

1. Sg.Penchala..nak p tengok nenek mami,sakit la ni..umuq dah 84 dah..

2. duk rumah rileks

3. duk ngan Ziyyad ka…baguih juga kan

4. tengok wayang berdating dengan asben

ni,mami nak tag 4 orang ni

1. achim,hang punya blog,mami tengok banyak labah-labah dah..

2. kaknaz..tak tau la kot dia minat nak buat tag

3. cik tim,bakal kak ipaq..nak amek hati ceq,hang baik buat tag ni…hahah

4. rina,kawan blog ceq ni…mai la buat naa,jgn segan…segan duk bagan…hahaha

*slap!SLAP*

tersedar dah…saya bukan mami….saya mummy…lalalal

2 Responses to “::tagging magging menggong::”

  1. Arin Says:

    tunggguuuu yea stuff for ziyyad..

    šŸ™‚

  2. supermummy Says:

    haha terima kasih la rajin menjawab..nnt bole la kasi tag lagi..kan kannn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: