::beli,beli,beli::

1st of all,thanks to kak Long aka mama daniel yg me’ sms’ saya seawal 2.15 am..

untuk menyatakan bahawa beg yg saya idamkan itu berharga RM55…

bila saya cakap pada En.Suami, dia kata

“belilah..”

mula-mula macam tak percaya aje…yelah pepagi subuh baru saya buka sms bace..rase mamun lagi pulaknye..

tapi masa on the way pi kerja tadi…En.Suami kata..

“janganlah beli beg tu,nampak tak cantik sanagt,nanti kita carik beg yg cantik lagi..”

i was like..ok,takpelah..saya bukan terlalu inginkan beg itu,tapi saya terlalu inginkan DELL 1525 in blood red…

next time maybe.

p/s::hari ini badan lemah sahaja….

i’m being super nice today

sesiapa mahu membeli tights baby yg kiut miut super adorable geram tak tertahan nak beli

sila lah ke SINI

kalau anda semua sebut nama anasfadilah pada owner kedai anda tak akan dapat apa-apa diskaun…

hahahahah!

p/p/s:: she is my blog fren…go visit,and u might find something to buy

8 Responses to “::beli,beli,beli::”

  1. KV Says:

    tak sihat eh?

  2. JeP Says:

    Dell 1525 tu xde yang harge RM55 je ke?

    the only blood red you'll see when buying a lappie is the red blood coming out of your nose paying for it, hehehe!

    speaking out of personal experience of course.

    🙂

  3. Anasfadilah Says:

    kak kv::macam tulah lebih kurang…kepapa berat je,badan lemah sangat..tangan je larat taip…kehkehkeh

    jep::the only thing rm55 kat dell 1525 tu ialah mouse dia kot..hahah

    hahaha…funny la ko pepagi

    ok,sudah ceria sikit.

  4. Elyn Says:

    awat x sihat pasai still x dpt bag ka????

    x pe nnt enchek suami bace u x sihat mesti die belikan u bag lain

    hihihihi mudah mudahan.. amin

  5. Miss BumbleBee Says:

    bag yang kak yan nak dr RM110 drop sehingga RM33. bersungguh-sungguh along securekan bag tuh..dia belanja..huhuhu.

    depa buat sales sebab clearance stock, nanti stok baru mai..maybe lebih cantikss…

  6. Anasfadilah Says:

    kak elyn::tak sihat pasal esok pc fair kat penang,takdak duit…hahaha!

    tadelah…biasalah,hormone tak stabil,badan lomah yo..

    kak yan::seriyes!RM33! eh beg apa tu…nak tenot!

  7. Arin Says:

    sila le amik award ye

  8. wawajoe Says:

    Puan Dila, cheq tak tidoq lagik nih gara-gara Mad Tea Party. Bayangkan beg rege rm110 jadik rm33..maunyer tak ku rembat terus?…ni baru balik tengok citer Bolt pun layan lagik survey rege beg…i'm addicted to this site…

    p/s: cakaplah kat Anas, flower power tuh! eh, rege dia masih rm55…i'm waiting for it to be slash lower lagik!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: