::cuba kau cuba::

my bumbo seat still not yet arrive

org yg berwajib baru post semalam..

marah?

tak guna,baik sabar aje…kalau marah,muncul depan mata bumbo seat tu bagus gak kan.

*tarik napas* dan *lepas*

ada banyak parcel nak tunggu ni..

kak arin lagi…wah!

besbesbes…

tak sabar ni

gegegegege

(jeles,fatin anak mama rina dah pakai bumbo seat kaler kunin tu…comel ok…)

p/s::achim,nanti aku tulis pasal essential newborn,tgh dok pikiaq tak habis lagi.

p/p/s:: betul ke orang yg marah ialah orang yg bodoh?macam pernah baca somewhere la..ke orang marah ialah orang yg tidak kuat..hmmm…yg mana satu ye yg betulnye..

3 Responses to “::cuba kau cuba::”

  1. oren Says:

    ada hadis kata, org yg paling kuat, adalah org yg paling dapat menahan kesabaran…

  2. Anasfadilah Says:

    kak oren::tgh berlatih jadi kuat…heheh

  3. noorina Says:

    anak saya mmg comel, spt mamanye.. hehe..
    ala tp fatin lum boleh duk lama2 lg dlm bumbo seat tu, kepala still angguk2 geleng2 lg..
    arini kita try lg eh, sbb arini Fatin genap 3 bulan.. yippie!
    Ziyyad nnt dah dpt bumbo seat tu, sila la buat muka comel ye, jgn muka konfius mcm fatin masa 1st time duduk..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: