::mad hatter::

i am mad

mad,mad,mad

puas saya ronda keliling sunshine bahagian baby cari topi yg best untuk Ziyyad..

ada,tapi tak menepati citarasa saya…semua topi macam budak-budak…GAH!

(eh,hello makcik,nama pun baby,haruslah macam budak2 semua topinye…)

saya nak topi yg maskulin dan elegan untuk Ziyyad..

saya nak dia nampak hensem

pergi baby gap pun tade jual,pegi hallmark baby pun tade

ape cikai naa depa ni..

tak kelas ok..namanye branded shop

topi baby pun tadek..ceh!

habis akal cari,saya decided untuk jahit sendiri topi untuk pakcik kecik tu

ok tak?amacam…

yg penting saya puas hati…

dan yg penting…ia muat dan Ziyyad menyukainya…tengoklah…dia tersenyum girang sambil mencubit lidah sendiri…hahaha

p/s::topi designer owh…mama saya jahit sendiri…kejap je sipa…sejam je siap…

10 Responses to “::mad hatter::”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    ziyyad, bertuah hang no.. mummy hang pandai jahit…, mummy kami tangan keras.. ziyyad.. soh lar mummy hang jahit satu untuk cheq..

    yang ikhlas:
    Ayra..

  2. ~*mrsnzam*~ Says:

    hi ziyyadd..sgt stylo pakai topi nih..hhee

  3. Anasfadilah Says:

    ayra::mama kita memang tade keje…habis semua pun nak jahit..hahah..semua dia complain..kehkehkeh

    mrsnzam::itulah tujuan utama,supaya Ziyyad stylo…ahahaha..

    (apalah yg dia tahu…heheh..abis kene keje nagn mama dia…)

  4. Arin Says:

    by tis week tunggu le parcel for ziyyad..dr smlm nk anto but ader je halangan beribu batu nye..

  5. JeP Says:

    ni baju ko yang maner satu plak ko gune nak buat topi ziyyad?

    hehehe…;p

  6. Anasfadilah Says:

    kak arin::wah best best…thanks kak arin

    jep::wah!mulut laser ko ..ni kain baki aku buat diaper bag…kain cotton so lembut dipakai…

    aku tahu ko pun nak stylo macam Ziyyad…hahaha

  7. taichee~@! Says:

    Haaa topi ini mcm byk hemsem tuk Ziyyad.

    Ske ske ske!

  8. Mrs.R @ Emi Says:

    ish..ish..terror nyer jahit2..
    kalo haku sure jd menda lain..
    nk wat topi jd tudung saji..

  9. Anasfadilah Says:

    mama long:;baby gap pun tadek oo topi gini…hahaha

    emi::tudung saji boleh tutup makanan..ok la tu…hehehe🙂

  10. mummy_adam Says:

    comel lah topi nie.. pandai lah mama u.. xnak jual ke?? nak gak i book.. hehe.. comel gilos..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: