::mad hatter on the run::

weekend is just around the koner

yup

i love weekends

time to have time for that lil pakcik

and time to sew hat

again!yay!

hahahahaha…..isnt he adorable?…

(wawawa jelesss sangat memang sour grape pun….mama,baba,achu fiqah and micik nak pi chiangmai…wawawa…jeless lah nak ikot gak!!)

(selalu tak dapat ikut family trip…sedih la :(((( )

(mama kata nak sponsor kalau nak pi jalan-jalan…wohohoho…ingat nak pi pulau redang la…hehehhahahahhohohohoho….)

p/s::topi Ziyyad banyak2 nak buat ape ek?emmmmm

4 Responses to “::mad hatter on the run::”

  1. taichee~@! Says:

    Ces.
    Baper kali kamu nak travel lepas tu mama kena sponsor? Hari tu dah gi Indon. Weiii tak aci weiii. Kaknaz pun nak ikot disponsor ikut kamu n ziyyad. Wahahaha…~@!

    kaknaz tak ikut pun gi turki & chiangmai, releks je ha.

    Chil chil. gi buat topi baby, ke apa ke utk dijual. buat duit bebanyak. hal menan ziyyad tu insyaAllah dah covered.

  2. Anasfadilah Says:

    kak naz:: kak naz dah kaye…tak yah sponsor..

    kalau adik jadik kaknaz…pegi melancong sorang2…backpacking ke apa kan…hhuhuhuhu…

  3. Elyn Says:

    i plak jeles ngan u yg mmg pandai jahit menjahit…….

  4. Obefiend Says:

    saya tidak disponsor kerana saya mmg tak suka berjalan

    dudk depan PC bloging lebih besh! yeah. im a pc nerd. dah berakar bontot kat lantai. jeekekeke

    bosannya kat umahs orang. sunyi! nak kawin. hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: