::play dead::

my bumbo seat still tak sampai lagi..

angan-angan untuk melihat ZIyyad duduk di dalamnya,saya tidurkan dulu

masuk minggu ini..

minggu ke3

marah?

tak payah buang tenaga

saya dah email makcik tu

tapi belum berjawab

andai saya di tipu oleh dia

saya anggap saya lah yg bodow gile

sekarang ini

saya ingin berbaring,dan berpura-pura mati

p/s::Ziyyad,im sorry…

10 Responses to “::play dead::”

  1. Mrs.R @ Emi Says:

    siapakah yg tatau malu ittew?
    xpela..pk positif..agaknya umah die banjir..n die stuck xbleh g post opis

  2. Arin Says:

    ataupon dia sebok nau ngn kenduri kendara .. lupe nak pos..
    td dah pos pakai pos ekpress for ziyyad's stuffs..insya allah selamat sampai..

  3. azzamoro Says:

    lawakla berpura-pura mati. macam si scud dalam citer ice age..:P

  4. Miss BumbleBee Says:

    iskh tiga minggu, parcel pi London dah sampai dah!

    sepatutnya dia harus menjadi seller yg bertanggungjawab!!!!

    no worries, ziyyad main ngan mr greeny tuh dulu…

  5. mama danial Says:

    web mana hang pi oder benda tuh…try laa tepon si penjual tuh…

  6. NadiahKhair Says:

    eh, xsampai lagi??
    tracking number ade x?
    ke mmg die belum antar lagi?

    brg2 mak order dr US pun dah selamat sampai xsampai 2 minggu.

    sape nak slhkan nih. and dont blame urself.

    *actually nad pun tunggu lagi satu parcel xsampai2 until now..pejabat pos msia bz sgt ke?*

  7. Dils Says:

    haih…. dari mana dapat info about the bumbo seat tu? boleh complain, cakap dishonest?

  8. Anasfadilah Says:

    nad::pejabat pos terbakar agaknye..*think positif*

    hahaha

    barang us pun dah samapi ni takat area malaysia je tak sampai2

    lagi satu andaian

    van pos terbalik masa antar barang…hahah

    dils::idea menarik,dils!saya dapat dari mudah.com.my

    mari kita komplen.

    thanks!

  9. mama-qaisara Says:

    lor sian dilla ek..
    isk tak baikla org tu..
    kita dh lama tak ikuti blog ni..bz2x…takpe sabar ek..nanti dpt barang,jgn lupe letak gamba ziyyad pakai tight ngan legging kt sni..musti cumel!!!🙂

  10. Anasfadilah Says:

    lin::harus letak nanti,Ziyyad pakai legging yg comel..hooray

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: