::ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee::

tis face tells it all

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

ayah : apa lah nasib aku dapat menantu gini…

Ziyyad : ????

saya : ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Alhamdulillah…

bumbo seat sampai juge along with kak arin present untuk Ziyyad

Nice!

ok..mari kita temgok sama ada bumbo seat disukai oleh Ziyyad atau tidak.

Ziyyad :: ape ni??

Ziyyad :: hmmm…selesa juge duduk dalam ni

Ziyyad :: sukalah mama…terima kasih!

and kak arin bagi hadiah onesie and baju and also rattle sock…yay!

heart u kak arin…thanks!

p/s :: ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

18 Responses to “::ngeeeeeeeeeeeeeeeeeee::”

  1. wInAwIn Says:

    finally..sampai jugak..alhamdulillah..
    ziyyad, pinjam! ;p

  2. ~*mrsnzam*~ Says:

    pas ni klo nak jual kita pon nakk..heheh

  3. Anasfadilah Says:

    wina::pinjam?hehehe…can can no problem

    mrsnzam::mungkin akan jual apabila Ziyyad dah besar dan tak muat duk dalam tu…:)

  4. NadiahKhair Says:

    YEAY!!!! dah sampai.
    Tapi apesal kotak tuh mcm kene pijak ngn gorgon?😀

  5. taichee~@! Says:

    alhamdulillah sampai jgk.

    Anyho, kamu punya blog ni tak bleh blah la. ada ciri2 komik yg menceriakan hati kaknaz hari ni!

    Mekasey ceriakan hari saya.

    Tgk gambar ziyyad pun dah happy hehehe…

  6. MIK'YAL Says:

    kah kah kah..punya la lawak melihat reaksi muka ciwi anda memeluk parcel itu !! dan muka pelik ziyyad memula dok dlm bumbo seat.heheehe!!

    *ciwi bermaksud overexiceted

  7. Dils Says:

    Huhuhu.. sronot la gini! udah sampai!

  8. Anasfadilah Says:

    nad::ye..kotak tu dipijak oleh raksasa gorgon…abes dented,pecah acctually kotak tu..

    tapi barang ok…selamatttttt!

    thanks for ur doa nad.

    mamalong:: ur adik is lelocon remember?hehehe

    dils::gila lah…tido pun sengih je…ngeeeeee

    mikyal::memag agak retarded sket saya ni…hahaha!

    ciwi…vocab baru ni…hahaha

    keterujaan melampaui batas

  9. noorina Says:

    alhamdulillah dah sampai barangnye.. heheheh.. takde la mama ziyyad jeles ngan mama fatin lg😛
    tp mmg muka diorang amat pelik bile mula2 kena duduk dlm seat tu hhuhu..
    tp ziyyad dah pandai pegang armrest seat tu.. fatin tak pandai lg.
    Yeay to Ziyyad!

  10. eiNa Says:

    alhamdulillah.. dapat jugak akhirnya.. hurmm syiokk nyaa.. ziyyad duk dalam tu..

  11. Elyn Says:

    hoorey syiok nyer ziyyad dpt duduk lam tu….

  12. Anasfadilah Says:

    rina::dah tak jeles…hehehe🙂

    eina::hehhe..ALhamdulillah….

    kak elyn::hoorayyyy!hip hip hoorayyy!

    ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  13. mommysarah Says:

    ini ker bumboo seat yang u order tue? ker dari org lain? kalo betul yang u order tue, alhamdulillah…sampai gak

  14. Anasfadilah Says:

    mommy sarah::ni yg oder…samapai sudehhhh..hehehe🙂

  15. Obefiend Says:

    haih budak ni makin adorable

    nak suh mama kidnap dia one week bole?

  16. Anasfadilah Says:

    uncle effs::kami balik kl sabtu ni, and krismas hol balik lagi. ingat nak tinggal Ziyyad kat mama till thursday 24th tapi macam kesian kat mama nak jaga nenek.

    jumpa di kl nanti

    Ziyyad dah lama tak jumpe uncle effs sambil nyanyi lagu badut.

  17. azzamoro Says:

    dila nampak cool aa kerusi ini. saye pun nak carik la..huhu..

    adekah mahal or tidak?
    adekah saya mampu beli?

    😛

  18. Anasfadilah Says:

    azza::cube try cari kat littlewhiz atau mybbstore…ada jual..

    saya punya 2nd hand je…hehehhe:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: