::bila dah ada anak::

bila dah ada Ziyyad

1 Gb punya memory card pun tak cukup nak letak gambar dia saje

penuh dah handphone saya punye memori dengan gambar pakcik kecik tu

nasib ada external HD yg sebesar 120 Gb…

harus humban semua gambar ZIyyad didalamnye

tengah duk belek-belek gambar..

tersedar saya,sekarang Ziyyad menghampiri 5 month…

(ingat nak tempah cuppies dari shila lah…hehehe🙂 nak celebrate konon-kononye kat kl nanti di umah nenet and atuk)

sungguh cepat dia membesar..

riang,gembira dan besar berjaya!



and also,Ziyyad sudah pandai utilise his bumbo seat

selain boleh duduk di dalam nye

bumbo seat juga boleh dijadikan sebagai……

ye

teether…

hahaha…

abes bersepah air liur…yekkkkk!

(jangan khuatir,seat ini telah dispray dgn dettol disinfectant..)

p/s::esok kami pulang KL,minggu depan pulang lagi…double happiness

3 Responses to “::bila dah ada anak::”

  1. azzamoro Says:

    dila, gambar scan yg 1st tuh dia tengah bukak mata n mulut ker?

  2. Anasfadilah Says:

    azza::yup…menganga macam ape je kan…hahah

  3. ~Lady_D~ Says:

    aite Erni.. heheh… bestNye tgk dah ade Ziyyad ni.. hehe.. hope saya Jugak akan menGikut jejak langkah puan erni.. take care k..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: