::hari huru hara::

gile betul

hari minggu

penang-kl-penang

serius penat…lucky bukan saya yg drive (abih tu makcik,hang komplen awat?)

tapi kalau van tade head rest mau sengal segala urut leher

ayah sewa van 14 seater untuk menghadiri kenduri di kl..

kenduri saudara angkat

ayah beriya-iya meminta kami pergi

family trip katanya..

detail perjalanan….

tak perlu tahu.

hahahahaha…(saya sengal..)

dan hari khamis ni kembali semula ke KL…dan diharap segala perjalanan dirancang…supaya saya tak cranky lagi..

amennn.

InsyaAllah.

p/s::sila rancang perjalanan….saya tak suka kelam kabutness…sumpah tak suka.saya boleh cranky,buat muka melugai dan semua akan benci saya…sirius black…nanti tak pasal-pasal ada kena marah percuma…

5 Responses to “::hari huru hara::”

  1. Miss BumbleBee Says:

    tokma tak habis2 sms and cerita ngan ahchu betapa hansemnya pakcik kecil tuh…

    🙂

    have a safe trip back to KL on thursday.

  2. Ms. TaroAthirah Says:

    yep…ziyad sgt encem
    tapi dat day die mcm tak kenal org sgt…cebik je…siap laa ziyad!!.hahaha

  3. Anasfadilah Says:

    kak yan::hensem?heehhehe…thanks for the doa

    micik::hari tu dia penat…kesian dia..lama-lama ok

  4. Ms. TaroAthirah Says:

    terkejut pon ye kut
    sume kerumun2 jadikan die tontonan
    hehe

    cepatnye da 5bulan eks…

  5. mama danial Says:

    bila laa pulak kami nak jumpa pakcik ensem tuh. Abang botak pun dah makin gempal…Krismas kami takda kat KL..bercuti di PD til Ahad laa…:(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: