::hooray hooray is a holi holiday::

esok nak balik “kampung”

sebenarnye,term balik kampung term general untuk pulang ke rumah ibu bapa

memandangkan rumah mama and babah saya di kl,kira “kampung” Ziyyad adalah di kl la nanti…huhuhuhu

balik kampung nanti kita pergi jalan2 the curve pasal nak cari onesie kaler hitam kat brands outlet,brands outlet kat penang tadek

baru black metal kan Ziyyad…hahaha( ni kes babah Ziyyad suka dengar Dimmu Bogir,penyanyi dari kubur  mana ak tau…)

dan tahniah untuk Jiji,selamat melahirkan baby girl pagi tadi…jiji kawan blog saya,saya dah pernah jumpe dia

best blog-blog ni,boleh kenal dengan ramai orang,saya suka!

p/s::selamat bercuti semua,berhati-hati dijalanraya,penumpang belakang dan juga depan jangan lupe tali keledar keselamatn ye…Anda mampu mengubahnya!

9 Responses to “::hooray hooray is a holi holiday::”

  1. Dils Says:

    Pon suke jua belog belog ini. Sebab kenal ramai org. Huhuhu…

    Macam forum cuma at least forum tadekle sepam sgt. Dan takyah nak kena bukak slalu.

    Wahahaha

  2. Mrs.R @ Emi Says:

    happy holiday n shopping too…😛
    sy mao ke branded outlet jugak..tp di kuantan…otw nk balik ganu nnt….hasben xske g ikea/ikano/curve…hm..nasib bdan..

  3. Shila Says:

    sile pegi gap one utama. and beli onesie GENIUS. 29.90. =P

  4. Elyn Says:

    hahah siap buat iklan…… happy holiday!!!!

  5. Arin Says:

    selamat blk ke kl..

  6. Anasfadilah Says:

    dils::ngna blog saya kenal anda🙂

    emi::soping barang tengku mahkota jer lah…hahaha

    shila::series..nanti nak cari….lalalal

    elyn::happu hols to u too!

    kak arin::ada hadiah untuk zara,akan di pas kepada en.azwar

  7. eiNa Says:

    selamat balik kampung KL…

  8. Anasfadilah Says:

    eina::thanks you🙂

  9. NAZRI AHMAD Says:

    teramatlah best blog ni tatkala membacany..cuma saya terasa nk singgah komen kt cni bila u mention pasai abah ziyyad dan dimmu borgir..yaaa dimmu borgir mmg best!😉

    * anyway, ur hubby looks really familiar..kem salam dia naa and ziyyad too!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: