::5 bulan::

semalam putera mahkota aka pakcik kecik dah 5 bulan..

macam-macam idea baru dapat pakcik kecik ni,akal saje lebih

hahaha

grow grow grow Ziyyad!

tahun aru Islam dah hari ni..

matlamat untuk tahun ni?

1. ada rezeki nak ada desktop..tak mahu la laptop…desktop storage lagi besar gajah

2. tukar hood dapur kalau ada rezeki

3. nak dapat kerje tetap, InsyaAllah dengan gaji lebih dari tempat sekarang ni

4. tukar tayar kete. hampeh betul jalan kat aman puri..bukan lubang dah tu,meteor crater dah atas jalan ok…jahanam spotrim kete…ceh! mana jkr ni???

takat ni…tu je dulu

InsyaAllah kalau ada rezeki,dapat

kalau tak dapat..mungkin rezeki dalam bentuk yg kita tak sangka dan jangka

semoga tahun ini,Allah permudahkan urusan hidup kami sekeluarga

amennnnn.

p/s::selamat tahun baru semua!

10 Responses to “::5 bulan::”

  1. Elyn Says:

    happy 5 mnth ziyyad…… n selamat thn baru tuk dilla sefamily….

  2. suryati Says:

    dah 5 bulan dah ziyyad…. Alhamdullilah, sat lagi 6 bulan..tup-tup sethn, tetiba dah nak dpt menantu hik..hik..hik..leh tak cam advance i? actually reminder tok diri sendiri

  3. little mama Says:

    happy 5 month young ye izzad!

  4. ska Says:

    happy 5 month ziyyad! slmt tahun baru bunda ziyyad!😀

  5. mami hafiy Says:

    jalan kat aman puri mmg &*%&*%^& kan?

    happy 5 MO ziyyad. lagi 4-5 bulan berjalan tau, kasik mak kamu tak cukop kaki mengejar. akakakak.

  6. ~PakKaramu~ Says:

    Salam kunjung hijrah

  7. taichee~@! Says:

    Salaam! Saja saya tamao manjakan Ziyyad.

    Maok tunggu dia One Year Old! Baru happening nak start beli benda2 baru yg berpekdah.

    To Dila & Anas, semoga rezeki bertambah, insyaAllah.

  8. oren Says:

    salam maal hijrah Dila!

  9. Shila Says:

    haku hanya akan lalu aman puri tu kalau dah kemarok nak makan mekdi and nak drive tru. kalau tak, jangan harap nak lalu situ. serupe masok lopak gunung berapi. =P

  10. Anasfadilah Says:

    thank u all for the wish!

    semoga anda semua juga dipermudahkan urusan dan di murahkan rezeki untuk tahun yg baru ini..amennn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: