:: senarai terima kasih saya::

terima kasih kepada semua pengunjung dan pembaca blog anasfadilah aka goldMedalribbon selama ini (cik anon juge terima kasih…🙂 )

habis setahun dah ni..

dalam setahun ni ramai blogger saya kenal dan seakan geng pule rasenye (saya rasa la,tak tau la depa..harap sama kot..🙂 )

kak elyn,yana,tiara,emi,azlina,dong,azza…

kebetulan depa pun mengandung time kenal tu..kiranye share-share la pengalaman

jumpa plak blog mama hafiy masa tu

nak belajar bf la konon masa tu..

tapi saya tak setabah dan sesabar mama lyna…hopefully 2nd child will do better.

jumpe juga blog kak luna and kak kujie..

juga terjumpa kisah adik zulaiqha…semoga kebenaran di pihak yg benar,InsyaAllah

terima kasih semua yg sudi tinggal comment kat tingtong saya tu🙂

pada yg tak dapat saya reply,minta maaf banyak-banyak🙂

banyak benda saya kutip melalui blog

ada yg elok saya kutipla,tak elok saya baca pehtu komen dalam hati..hehehe

p/s::terima kasih sekali lagi untuk semua yg sudi baca kami,jgn segan datang lagi k! oxoxoxo

2 Responses to “:: senarai terima kasih saya::”

  1. KV Says:

    akak baca sokmo. Kdg2 komen kdg2 terlupa. Haha

  2. eiNa Says:

    dilla: sunok jugak dapat kenal kawan2 blog yang sesama ngandung time tu kan.. dulu Kinna slalu gak update, skang dah lama dia tak update kan? =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: