::ini blog makcik-makcik aka mak-mak orang::

wahahahah

yes,ini blog adalah blog seorang makcik yang juga mak kepada seorang baby 5 bulan baby

saya mengaku saya makcik,pasal saya ada dua orang anak buah/anak menakan

ada yang tak suka dengan blog makcik-makcik pasal ingat makcik -makcik shallow minded..

biarlah mereka dengan pendapat mereka

makcik pun ada perasaan juga nak berblog

keep on blogging makcik-makcik sekalian

p/s::pasal makcik tak berblog dalam bahasa Inggeris kot,depa kata makcik shallow..pada tulis Inggeris tak paham buat apa,bikin clubbing in makcik head only….hahahha

p/p/s::tade kene mengena antara hidup atau yang dah mati,kalau terasa maafkan makcik🙂..

berapa banyak p/s daaa :: makcik-makcik berblogging untuk bertukar resipi sesama sendiri dan untuk mengetahui bengkung mana yang paling mustajab untuk kempiskan perut,supaya pakcik di rumah tak cari Indon sebagai pengganti…hahaha

16 Responses to “::ini blog makcik-makcik aka mak-mak orang::”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    isk..ada yg x suka ? x suka boleh blah.. ckp mcm tu lah dilla.. hi hi hi

    ps: dilla, ayra nk tgk gmbar ziyyad terbaru..

  2. Anasfadilah Says:

    tiara::nak tengok gambar Ziyyad,hehhe…nanti…naik cameron amek banyak pics…nanti tepek sini k…

  3. suryati Says:

    lor apa kes lar derang nih…takpa lar makcik pun suka baca blog makcik nih…

    p/s : (nak p/s jugak) kalo jumpa bengkung mana yang berkesan (di perut bukan di dompet yer) silalar war-warkan

  4. Obefiend Says:

    uncle eff kata

    apa ni auntie erni

    tak men ah pakcik makciks.. tidak the vazz. tak meleps lah..

    gaya azwan ali! AMBOI AMBOI

  5. Dils Says:

    Hahaha… well well.. ade yg tak suke sbb die org ckp 'menunjuk2' tp tah la.

    Asalkan gaya penulisan mnarik dan tak banyak camho aku ok je.

    Baca PZ?

  6. Anasfadilah Says:

    suryati::bengkung moden,cek out blog mama hafiy :0

    uncle effs::APA TAIP MACAM TU macam ni la baru VAZZ dan MELEPZZ U ALL…

    bodoh gila taip macam tu,boleh muntah najis tau ke…

    dils::PZ?sapakah…hahahah!sometime la dils,bace komen dalam tu je..kelakar gak,tapi ada yang tak tahu pun blogger2 yang diperkatakan..yogateks i know la..hahah!

    its like reading mangga,sekali sekala boleh..

  7. azzamoro Says:

    dulu saya blog dlm english. lepas tuh tukar dalam malay pulak sebab otak saya sakit nak translate. Biarla otak saya sakit time kerja jerk sebab dah buat documentation yang berbagai-bagai. Bila nak tulis blog..saya nak rasa free jerk..

    p/s saye pun makcik jugak sebab selalu citer pasal anak sendiri, resepi & bengkung..:P

  8. MIK'YAL Says:

    saya pun kategori blog makcik gak & suka baca blog makcik2 yg lain .dah tk reti nk tulis pasal fashion , benda 18sx ,artis,..tulis ja la yg kita best at..huhuh!

  9. eiNa Says:

    saya memang makcik.. anak2 menakan saya pun panggil saya makcik.. blog saya pun blog makcik..
    bek pi apa orang nak kata.. saya tetap tulis blog dengan gaya sendiri.. huhuuuu

  10. Anasfadilah Says:

    azza::cerita anak,resepi dan bengkung…lalala..hahah

    mikyal::resepi baked makaroni cheese anda saya akan masak tis sabtu…wehooo!

  11. Anasfadilah Says:

    eina::kat header saya terang-terang tulis ni cerita makcik kan…hahahah…

  12. Elyn Says:

    makcik dilla……. makcik elin nk makcik dilla buh pic byk2 pi cameron tau!!! makcik elin kene duk umah je CNY ni. owh makcik elin suka baca makcik dilla nyer blog…. lantak la org ckp kite makcik kan!!!! hahahah

  13. KV Says:

    erk!!!
    tp makcik yg ni suka baca blog makcik yg nu. Hik hik
    okeh lah, makcik sesama makcik lah yg baca.
    Makcik ni (akak lah tu) langsung tak reti omputeh. Sadis tau!!

  14. zureen @ mama Says:

    Salam perkenalan..zureen pun makcik jugak beranak 5..

  15. PadNani~~{@ Says:

    mmg tersenyum baca postin dilla=)

    sy mmg tulis apa yg sy suka..hafiy,hubby, family n ape2 yg berkenaan..
    syok sendiri ke sy? yg pasti no tense at all=)

  16. Anasfadilah Says:

    kak elyn::roger makcik elyn…hehehe

    kak kv::tak tau takpe,kita belajar sama2

    kak zureen::anak 5 woahhh!hebat!

    padnani:yang penting jangan tensi sudah…baca blog bikin tensi,itu adalah masalah…hehehe🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: