::pakcik kecik is 6 month young!::


ini pakcik kecik

dia sudah 6 bulan…

vocab yang ada pada pakcik kecik sekarang ialah “a ta ta ta..yayyayaya”

jgn tanya apa maksud nye

sudah boleh mengangkat pungkoq…macam menyodok aje Ziyyad,mama tengok kamu

rolling rolling rolling tu tok sah habaq,bederau darah tengok haritu bergolek,nasib tak jatuh katil


sudah ada separation anxiety,dan sudah mula kenal muka orang…muka jarang tengok tu..habis Ziyyad akan menangis

dan Ziyyad sudah makan solid food yang pertama dia hari rabu lepas…nampak macam sedap…harus saya cuba selepas ini.

Ziyyad sekarang..tidurnye sangat senang..tepuk-tepuk sikit…tidur terus…

sangat comel,sanagt manja…geram mama nak cubit pipi kamu selalu

dan Ziyyad suka membebel sorang-sorang dalam crib dia…pagi-pagi bangun buka mulut dulu baru buka mata…hahaha

p/s::cepat betul anak membesaq…rasa nak tambah lagi sorang la…hahahalalalal

9 Responses to “::pakcik kecik is 6 month young!::”

  1. Obefiend Says:

    alahei nangis kena cium

    tipu aje tue..padahal suke!

  2. Elyn Says:

    udah 6 mnth ….. bile nk dpt adik ni!!!! hahaahha

  3. taichee~@! Says:

    Me is rindu bangat ngan anak sedareku yg sorang itus!

    Happy half year Ziyyad! Love you! (tungguuuu)

  4. hafiy Says:

    toksah teriak la ziyyad. huduh.

    hehehe.

    lariiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!

  5. PadNani~~{@ Says:

    salam Dilla,
    jap je kan diorang besar..xcited nak tgk n tggu satu2 new developmnt skills baby=)

    Ziyyad comella…gewaamm!mmuuaahs

  6. Dils Says:

    rase tak scones die? best?

  7. cleo weiland Says:

    I love both these photos! Cute sangat!

    What was his first solid food, I wonder?

  8. mummy_adam Says:

    hahaha.. sama lah kita.. rasa cepat jer anak2 nie membesar.. rasa nak tambah sorang lg plak..haha cian diorg xde kawan nak main.. lalala

  9. Arin Says:

    kasik dia makan pe?gerber?ke buat sendirik?
    happy 6th months ziyyad!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: