::soljer::

ada budak tu kan,dia kan…dah botak!

rambut dia lebat,rimas makcik tengok…jadi kitaorang botak head kan Ziyyad…hehehe

::ni belum tarah lagi,tengah duk prepare pakcik kecik ni…nasib tak nangis masa mesin tu atas kepala::

hari sabtu lepas, pakcik kecik melawat aweks baru…nama dia Indah…hehehe…so small,so cute,sooo adorable🙂

rupanye Mikyal itu nama betul ye,bukan nama psudo,atau nama timangan atau nama glemer

::mama Indah takmo masuk gambar sekali,pasal dalam pantang muka tak glemer katanya…hehehe🙂..u look fine honey…::

Mikyal and Nazri,thanks for having us there…Nizam,nanti lepas pantang bawak mai Mikyal and Indah ronda penang naa..jalan-jalan pi umah kami pulak..🙂

Cik Tim,sebenarnye,anda tidak layak masuk bertanding meneka harga strawberry tu,tapi takpelah…kasik chan

and Uncle Effs pesan jgn pimp Ziyyad sangat,nanti cik tim geremmm

dan gambar last ni untuk tatapan Cik Tim

::Ziyyad trying to pick his own strawberry::

p/s ::

Mommy Adam:: Snow cap Ziyyad saya jahit sendiri,topi atas ni pun jahit sendiri…

Hafiy::lelaki menangis tu namanya sensitif,aweks suka sensitive guy…🙂

Dils::tak sempat rasa the scones la…masa kat strawberry farm pun ada scones and tea,pun tak sempat rasa…InsyaAllah ZIyyad dah boleh jalan,ingat nak pi lagi…lalala

Ciktim and kak arin::Ziyyad first solid food beras perang,tapi ingat nak buat bubur sendiri la kot nanti…

Nazri papa Indah::muka asben saya tak tahulah apesal familliar sangat…dan dimmu bogir tu saya panggil lagu syaitan…hahaha…tapi Anette from nightwish suaranye best..

6 Responses to “::soljer::”

  1. NAZRI AHMAD Says:

    hehehe, sian pak saya kasi saya nama NAZRI..tp u panggil NIZAM plak..

    tu la, terharu sgt u n husband n ziyyad dtg melawat.ni yg buatkan kamikt cni xsabar2 plak nk bwk Indah p jalan kt sana jumpak ziyyad.Insyaallah pas pantang nti smpai la kami.Masak nasik sedap2 naaa..Thanx again!
    *anyway sweet la tgk hgpa dua husband n wife..dua2 org best,fun to hangout with.."kalau nk ikutkn nk boh nama ziyyad ni Lebai Man"
    wawakakaka smpai hari ni dok tringt lg betapa spontanny Anas..yg ziyyad plak dok terkebil2..heheh

  2. Anasfadilah Says:

    opsie daisy…sorry

    silap panggil nama plak…nazri..heheh

    tu nasib lebai man,ada nama lagi duk merapu lagi dari lebai man..hahaha

    jgn lupa singgah umah kami nanti k…:)

  3. azzamoro Says:

    lebatla rambut ziyyad sebab dah boleh pergi kedai potong rambut, airyll rambut mcm tuh jerks sejak lahir… mungkin keturunan ikut bapak dia kot.. hehe

  4. cleo weiland Says:

    Awwww look at his little teeny weeny baby fingers so small and cute awwww!

    My mum dulu masa kiteorg kecik dia blend sayur bayam, carrot, and nasi buat jadi bubur. And then she feeds us cod liver oil. I turned out to be a pretty chubby baby myself😛

  5. MIK'YAL Says:

    heheh..itu bkn nama glamer..nama dlm IC tu..btw.tq la mai visit baby Indah & mama nya .nnt dh abes pantang ,insyaallah km menyusul ke sana…lama lg woo nk kena curfew ni !

  6. ShukriErnie Says:

    Salam..wah..luas tul mata dia ek..Comel..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: