*500 more*

ini post yang ke lima ratus

sudah banyak yang saya repek kan di sini

dari bujang,bertunang sampai dah ada anak

hari ni saya cerita pasal Ziyyad lagi (Uncle Effs, i couldnt help it…pimping Ziyyad best la…hahaha..)

::cukup payah amek gambar gigi tau..::

nampak tak 2 batang gigi comel?

sape tak nampak, 3 lagi jumaat la tu…hahaha

acah je..

akhirnya berjaya mencapture Ziyyad toothbuds..gambar blur sikit pasal,sebelah struggling pegang kamera,sebelah tangan lagi struggling nak buka mulut Ziyyad

Pakcik kecik start ada gigi masa dia 4 bulan..sekarang gigi dah suku cm kot,kalau Ziyyad menggigit,agak sakit jugaklah

gigi baru lah katakan,dia try test gigit jari mama dia

teether Ziyyad terdiri daripada

1.teether air fisher price

2.teether tolljoy

3.anthena bugsy lamaze dia

4.kaki inchworm lamaze

5.seberang objek yang boleh dicapai oleh Ziyyad termasuk bib, bumbo seat, duvet mama dia, kain blanket dia…

6. teether paling best ialah jari mama dia sendiri..

saya ingat nak soping buku la kat Ziyyad cuti ni…soft book ke apa-apa la asal buku…nak ikut jejak langkah abang Ammar ..

p/s::saya pun dah lama tak baca novel…tapi saya baca mostly chic lit saje…hahaha..

5 Responses to “*500 more*”

  1. Obefiend Says:

    uncle eff suka tengok gamba ziyad

    auntie Tim pun suka..🙂

  2. Elyn Says:

    cute nyer…. wafiq wlpn dh menggigit2 tp gigi x kuar2 gak…. hihihi

  3. babyelle Says:

    wahhh.. congratz mama ziyyad sebab berjaya ambik gamba gigi pakcik kecik tu… aku sampai sekarang belum berjaya nak ambik gamba gg wafi yg 2 batang itu… wish me luck.. ;p

  4. mombloggersplanet Says:

    Hi all moms,

    I have just launched a new listing for Malaysian moms/women blog. It's called the BlogDirectory.

    You're invited to list your blog there, together with other Malaysian mom bloggers. The Blog Directory
    is categorised by states to make it easy for you to connect with other moms closest to you.

    Please visit http://www.mombloggersplanet.com/blogdirectory

    And, appreciate if you could tell your blogger friends about it. It's free!

    Thank you and have a nice day!

  5. Jiji Says:

    alor comel nyaaaaaaaaa gigi@!~ meh sini ciom aunty meh!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: