*when day seems so grey*

i have these two people i love the most

to make my day less grey..

the day is still grey…

but im ok

p/s::saya bercadang nak quit blogging….cadangan diterima anybody?

p/p/s::hello orang Agilent🙂 dulu saya berangan nak keje Agilent

15 Responses to “*when day seems so grey*”

  1. Arin Says:

    awat nak quit blogging?..blog is for fun and nak curah kan pe yang patut nya ..

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    bantahan bantahan..cadangan ditolak dan ditutup!!!! enuff said!

  3. Mrs.R @ Emi Says:

    y nk quit?

  4. Missy Farah Says:

    kenapa ni?cadangan lansung tidak diterima.

  5. BabyIbu Says:

    Saya bantah Yang Arif…janganla dila..

  6. Elyn Says:

    alaaaaaa sian nnt ziyyad x de kwn2 blog

  7. precious innocent Says:

    jgn ngade2 aaa

    -mama emma-

  8. suryati Says:

    maaf cik, nampaknya cadangan anda di tolak setolak-tolaknya. mana petisyen leh saya sain utk reject cadangan tersebut? apa kes? jgn ler…..

  9. azzamoro Says:

    janganla…. apsal nak quit???

  10. idajer Says:

    oh, jgn quit! membaca blog anda selalu buat saya ketawa. maka jgn quit!nanti saya tidak ketawa lg.

  11. mummy_adam Says:

    i pun nak tolak cadangan tu n cadangan ditutup ASAP..

    jgn lah quit yer.. cian adam xsempat nak kawan2 ngan ziyyad..

  12. DYLA Says:

    tak sokong sbb awak kreatif. rugi sia2kan bakat yg ada… bahasa jreatif, cara blogging jugak kreatif. (ikhlas ni🙂 )

  13. babyelle Says:

    janganla cik blogger…. saye enjoy bace blog membebel awak neh…

    *gamba ziyyad ngn ayah die tu macam kat obesea. hehe

  14. ms ct Says:

    salam……maafnya..nampaknya cadangan anda untuk quit memblogging ditolak oleh jawatankuasa pembaca blog Anasadilah……kalau anda quit blogging camana nak tahu perkembangan anda sekeluarga….

  15. ~Lady_D~ Says:

    tak Yah le..erNi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: