*not popular*

sila bace disini

macam sarkas dah menengoknye dari jauh

ada trapeze, ada badut, ada acrobat,ada freak show,ada puppets

ye…dumbo juge ada

hahaha

sebijik macam sarkas

kita namakan dia

the Royal Perak Circus

wahahahahahahaha

p/s::the clowns,dulu kat Perlis derhaka,la kat Perak..eh,korang ‘dua’ sama aje..hehehahaha

p/p/s::kita tengok plak macam mana pilihanraya kecik bukit gantang nanti..kat kuala terengganu,si anu tu pongpangpongpang nak menang,tapi sipolan tu plak yang menang kan…

4 Responses to “*not popular*”

  1. Arin Says:

    kalu kt bukit gantang, kami plan nk g , nk tlg kempen…:)

  2. Obefiend Says:

    malangnya tak ada SIDESHOW BOB atau THE BEARDED LADY

    kalau tak cukup korum nak buat sarkas setanding Cirque du Soleil!

    ni tidak

    ade Cirque du So-LOL-ei

    p/s: sarkas ini jual cotton candy tak? nak belikan Ziyad! kasik dia sugar crazy macam Happy Tree Friends!

  3. Elyn Says:

    no komen hikss

  4. Mrs.R @ Emi Says:

    xtgk berita..xbaca suratkhabo sejak akhir2 ni pasal bosan..sume sarkis punya topic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: