*genius*

oleh kerana saya mahu anak menjadi genius

(ye seperti dalam TV,ada budak umur 6 tahun sudah pandai main piano)

saya belikan dia buku yang berharga RM16.90 ,di bahagian bargain corner…

(cheapskate,i know)

ini kerana mengaharap Mama Long,Achu FIqah,Micik atau Uncle Effs atau Auntie Tim tolong beli buku yang best (dan mahal) untuk Ziyyad

(Ziyyad minta ye,bukan saya..lalalala)

tapi nampaknye buku itu ‘sedap’ dibaca sampai digigit menjadi teether oleh Ziyyad

bagus Ziyyad,genius..

2 in 1, makan dan baca…tak rugi mama belikan kamu buku

saya juga sudah lama tak membeli buku untuk diri sendiri..kerana duit sering habis untuk Ziyyad

p/s::semalam kak luna datang rumah..bercerita pasal 28 tolak 28 sama dengan kosong..budak darjah 3 pun tahu…lalala

p/p/s:: apa yang 28 ye?hehehe

berapa banyak ps daa:: saya tak di hire lagi kerana kelembapan ekonomi,sedih?tak sedih pasal saya masih lagi mempunyai pekerjaan..🙂

11 Responses to “*genius*”

  1. Dils Says:

    Baru tertanye2 pasal your previous interview tu… bile nak dapat confirmation. Huhu.

    Susah kan sekarang.

    My sister bought for nephew kami itu , buku yg made from kain. So die bole duk peluk2 cam bantal peluk and gosok2 muka comot die kat situ.

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    errr dilla, kak luna kata dia nk banjer tiara makan ketam bakaq!

  3. Shila Says:

    pegi beli kat ziyyad buku lamaze. cloth book. 29.90. MPH banyak buku sedapppp. =P

  4. PadNani~~{@ Says:

    salam mama Ziyyad=)

    samela dgn Hafiy..semua benda nampak yummy. Nak cuba carila cloth book tu..x pernah jumpe pulak.

  5. Obefiend Says:

    uncle eff dan ada azam nak bagi koleksi komik dia kat baby ziyad kalau uncle eff tak ada baby boy nanti

    ha ha

    btw

    buku camne suswai untuk anak sedaraku yang hensem bangat ni?

    i'm not great at giving gifts for adults… apa lagi la untuk bebehs!

  6. taichee~@! Says:

    hmm..

    Kalau Ziyyad pandai ckp MamaLONG nanti mamalong hadiah buku mahal. Bwahahaha..

    No seriously, I'll buy him educational book ler. No worry. Ziyyad punya pasal (tp nak restrain diri jgn manjakan dia sgt)

  7. andeliana Says:

    kak erni beli buku eclipse bg ziyyad baca ok?hehehe

  8. andeliana Says:

    kak erni beli buku eclipse bg ziyyad baca ok?hehehe

  9. Ms. TaroAthirah Says:

    ziyyad, micik da grad nanti, nak bagi tafsir al-quran. mau nggak? in english lagik, inherit from uncle effs🙂

  10. Anas Iswari Says:

    tafsir dah brlambak kat rumah ye umichik.. bahasa Ing, tamil n mandarin semua dah ada.. yg x ada cuma PS3.. hehehe…

  11. Ms. TaroAthirah Says:

    ziyad, micik offer sekali je
    nak tak?
    **sambil buat talk to the hand kat abg anas**

    hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: