*hooter hiders*

*STICKY MOOD,NEW ENTRY SILA SCROLL KE BAWAH🙂 *

hooter hider atau lebih di kenali dengan nama nursing cover

ma makna nusing cover?

nursing cover digunakan oleh para ibu yang ingin breasfeed anak mereka di khalayak umum

tapi kerana tidak mahu menayang boobies di khalayak ramai, nursing cover digunakan untuk lebih sopan dan discreet

kerana keprihatinan saya terhadap ibu BF malaysia sekalian

saya telah membuat nursing cover yang cantik untuk anda BF mothers

nursing cover saya mempunyai ring adjusment,supaya para ibu bf boleh mengubahsuai kepanjangan strap pada leher

dan nursing cover saya lebar

79 cm lebar dan 61 cm panjang,panjang strap pada leher ialah 76 cm

nursing cover saya juga mempunyai Peek-a-Boo window supaya ibu-ibu boleh mengintai anak semasa anak sedang sibuk BF

kain yang saya gunakan ialah daripada light cotton,ringan dan breathable

dan yang penting, nursing cover saya boleh di machine wash

dan ia juga datang dengan warna yang menarik dan cantik

saya membuka tempahan nursing cover,dan menawarkan warna kain yang menarik

untuk maklumat lanjut lawati KedaiChomel saya

atau click Contact Me diatas sana🙂 , atau link di bar kanan blog ini

saya menjual nursing cover ini pada harga RM 25 (excluding postage)

apa tunggu lagi..mari tempah nursing cover anda hari ini

p/s:: Ia juga sesuai untuk di buat hadiah untuk diberi pada bakal-bakal ibu,mesti seronok para ibu pula yang dapat hadiah kan?

14 Responses to “*hooter hiders*”

  1. Mrs.R @ Emi Says:

    wah…sgt berpatutan harganya

  2. Arin Says:

    apsal lambat sgt advertise..i've already bought my nursing cover..aiyoooo…comel gile and cool..

  3. Anasfadilah Says:

    emi::ye..ia sangat berpatutan🙂

    kak arin::beli la lagi satu,boleh tukar-tukar nursing cover…hehehe🙂

  4. mama-qaisara Says:

    dilla..book nak 1.tap tunggu gaji nanti byr boleh dak?😀

  5. aZeeMaH Says:

    salam
    bleh tak emailkan akak gambor nursing cover tu…akak nyer net ni block gmbor gamaknyer sbb sumer blogspot akak p tgk…sumer gambor takbleh nampak aaa…nyampah giler….

    bleh yer….

    tq2

    pssst…nk tumpang tanyer lg satu hal tp takbleh reveal kat sini….erkkk…bleh tak add ym akak…myb kita bleh chat later….huhuhuhu

    id ym : azlina_azizi

  6. Anasfadilah Says:

    mommy qaisara:: saya dah book yang pink untuk anda🙂

    kak azeemah :: saya takdak ym,tapi akak boleh email saya di

    stashowale@hotmail.com

    dan saya akan hantar gambar NC ni pada akak k🙂

  7. Elyn Says:

    cntk la!!! tp i nk beli pun maybe x pakai sbb u tgk sendiri camne wafiq bfeed kan?? kang lagi haru plak hahahah

  8. NAZRI AHMAD Says:

    eh nak order la…

  9. Ms. TaroAthirah Says:

    waa…kretip2..

  10. Arin Says:

    anda di tag..

  11. precious innocent Says:

    comel… leh buat hadiah utk new mom nie… kwn akak pun ada yg dok tunggu hari je nie..

    hehe

    -mama emma-

  12. Zuedin Says:

    pun dilla. nape buat lambat sangat. huhuhuhuh ku tau bli darimu.

    p/s – dilla pasni nak buat apa lak?

  13. idajer Says:

    waa….ni yg buat tak sabar nk mengandung lg nih..hehe..dulu tak terpk pun ada benda mcm ni. creative sungguh kamu!

  14. Aku Bukan Bidadari Says:

    auntie dila auntie dila… mummy saya dah jwb tag auntie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: