*Yu Es Em*

dah dekat seminggu bertapa kat USM (fakulti kaji hayat,buat TEM..sape2 yang duk usm nak belanja saya makan…ayuhh!!…hahaha…minggu depan saya pegi lagi…penat laa)

seronok tengok student-student ni

rasa macam nak jadi student balik pun ada

kalaulah masa boleh diputar kembali,saya ingin menjadi student yang :

1) tak mempunyai ramai kawan,lone ranger supaya saya study selalu,tak huhahuha sangat.student baik la kiranya (note to Fifah :ye aku gagal jadi baik…hahah…sama-sama mereng ada la..tapi rindu la korang semua)

2)belajar lebih tekun,dan tak plagiat lab report Soo Chin (tak plagiat 100%,tukar ayat sikit je…lalal…Soo Chin kasik ape…lepas tu kena belanja KFC..hahah)

3) selalu bertanya dalam kelas..kerana bertanya itu bagus..biar sampai lecturer kenal kita

4) tak berfikir “pasal ape aku takdak boifren lagi,aku cantik bukan tak cantik” bwahahaha..ialah,kawan-kawan semua ada boifren,saya je tade boifren..gatal meow-meow tu ada,tapi takat tu ajelah…hahaha (dengki pabila melihat kawan turun cafe ditemani boipren…i makan sorang-sorang u…sedeyyy la!)

5)lebih bijak dalam menangani masalah diri🙂

::gambar di canselori..ini suku of the class,soochin amoi yang duk tengah-tengah..saya?with the peace sign..hahaha..fifah tade dalam pic plak.. :)::

tapi masalahnye..masa tak boleh diputar belitkan…lantas,jadilah saya pada hari ini

duk parpu lagi sampai la

hahaha

p/s:: takmau la jadi student balik..seronok dengan apa yang dah ada sekarang ini…En.Suami dan Ziyyad🙂

NEW NURSING COVER,CHECK OUT KEDAICHOMEL FOR MORE INFO

6 Responses to “*Yu Es Em*”

  1. KV Says:

    akak teringin nak wat reuinon ngan ex yu ti em akak dulu la. Rindu dorang. Asyik tgk dlm muka buku jer.

  2. Mrs.R @ Emi Says:

    owh..zmn blajo ni la paling best..nak2 time dating ngan pakwe kt kafe..kahkahkah
    tp paling best masa jd freshie..sentiasa mendapat perhatian jejantan kabaret

    tp akhirnya sy pilih pakwe(hasben) yg bkn sama2 study kt situ..

  3. Sweet Thinker Says:

    ckp la dgn kehidupan comel kamo skang ye. heheh!

  4. JeP Says:

    teringat dulu ko ada skandal ngan mamat jual burger kat kpg B tu kan.

    hahahaha hilarious!! :p

  5. Miss BumbleBee Says:

    kat u*sm tak pakai fakulti. Depa guna sistem pusat pengajian🙂.

    kalau buhsan, pi tgk carta organisasi, tgk muke Dekan dia. Dia supervisor kak yan dulu and antara org yg mold kehidupan akademik kak yan.

  6. Anasfadilah Says:

    kak KV:: tulah,tengok gambar aje…

    emi::org cantik jadi perhatian la,macam saya ni..sapo nak pandang…gelak pun pecah dewan..hahaha

    el loque::ko senyap-senyap sudehhhh..hhaha

    jep::u shaddap la..kurang-kurang aku tolong kawan2 dapat burger free ok,disamping aku pun dapat makan free…hahahah! itu tips jimat belanja

    kak yan:: bila pegi usm sahih teringat kak yan,siap cerita kat Kak Jamilah (staff unit EM)..ada sepupu amek MsC kat sini dulu…heheh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: