*i got time*

Photobucket

::hasil kerja yang tak sberapanya..ni edit guna photobucket..::

in 2 hours i manage to sew 3 nursing cover

penat..ada la sikit

siang kerja..la ni duk ulang-alik USM (nampaknye tade sape nak belanja saya…woohooo sedih la)

buat keje lab letih menuggu,bukan apa

balik rumah,basuh pinggan ke kemas sikit ke..

malam nak jaga Ziyyad pulak

nak bagi susu, main-main denga dia (saya tak mahu kerja saya melampaui Ziyyad,saya sayang dia)

lepas tu saya mula menjahit

saya beruntung

kerana saya mempunyai En.Suami

kerana most of the time,dia yang tolong tengok Ziyyad,siram pokok,cuci baju,kemas rumah dan memasak juge…

memang suami yang bagus,baik dan prihatin (kadang-kadang suka menyakat juge)

terima kasih sayang ku🙂

p/s::i got time,i got time

CHECK OUT KEDAICHOMEL FOR MORE NURSING COVER

7 Responses to “*i got time*”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    jeles ar dilla..kreatif!!

  2. kakLuna Says:

    akak pun jeles…cekap betul tangan dia nih

  3. Obefiend Says:

    dila

    kalau nak custom size kedai chomel punya banner abang leh buatkan.

    bagi je size. nanti abang edit

    kedai chomel punya add akan kekal selama paling koman sebulan.

  4. Anasfadilah Says:

    tiara:: saya pun nak beli henpon macam anda…hahaha😛

    kak luna::tak cekap mana,bolehlahh

    uncle effs::kata 7 tahun..tipu lahh! nak size yang macam ad nuffnang kat tepi tu boleh?

  5. Arin Says:

    wah..kalau ader lagik modal..beli fabrik comey2 lagik..byk pilihan nnt untuk customer..

  6. Anasfadilah Says:

    kak arin::banyak kain comel..modal tak pusing lagik..tapi bagi dila kuning and turqoise sangat cantik..apesal org tak mau ek..musykil…mesti kamera amek gambar tak cantik ni..

  7. Elyn Says:

    jeles la dilla ni kreatip…. pas ni apa lah plak idea die…. x sabar nk tggu!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: