*orked la*

E is for Erni tralalala

A is for Anas traa la la la

Z is for Ziyyad…

bunga-bunga cinta…

acik bukan apa, sebenarnya nak tunjuk kat korang bunga yang acik jahit ni…comel tak? (angguk je la,kesian kan kat dia)

this is Ziyyad’s pacifier holder..

sebenarnye dah dua dah beli pacifier holder ni

satu hilang

satu lagi babah Ziyyad dah patahkan

jadi saya tensen,saya jahit sendiri

jadi bunga-bunga kat atas tu tujuan dia sebagai hiasan nanti untuk pacifier holder

nantikan keluarannya minggu hadapan di KedaiChomel🙂

p/s:: ada ke orang nak beli pacifier holder,parent macam takut2 nak bagi anak pacifier,Ziyyad nak tido kena ada pacifier,kerana mulut dia sejak lahir macam nak suckle something,dulu saya ingat dia lapar,saya menetek kan dia,tapi alih2 tido…bila saya tarik dari menyusu tu,terbangun plak..tu yang beli pacifier tu🙂

p/p/s:: alkisah tersebut la kisahhhhh……..toyyibbbbbb

10 Responses to “*orked la*”

  1. Arin Says:

    zara peel dia sekang masukkan tangan aka penumbuk dia ke dalam mulut..ader ciri2 kot nk ikut jejak hanum..thumb sucker..heheh..

  2. KV Says:

    anak akak pun sama dila oii. Takleh tido kalo takdak menda alah tu. Redha je lah.

    Tp kan sungguh kretip dan comel lah bunga tu!!

  3. Anasfadilah Says:

    kak arin :: thumb sucker!hehehe…Zara makan penumbuk…apdaaa Zara..

    kak KV ::tulah nak buat macam mana kan…tapi masa tido jerlah dia nak pun,masa lain,dia blow bubble dengan puting dia dia blow sekali…hahah

  4. erlyda Says:

    Ya Allah..kreatiff nyer makhluk tuhan ni!!! comel la bunga tu

  5. Elyn Says:

    dilla munge je je???

    try la otomen ke hihih…. ayat pendengki ngan kekretipan dila hihihi

    err bape hengget tu???

  6. Anasfadilah Says:

    elryda :; ape plak makhluk tuhan kreatip,makhluk tuhan paling seksi la…hahaha…mati la acik puji diri sendiri..

    kak elyn :: otromen ek?hahaha…apalah nak dengki sangat kak elyn oii..tade apelah…sikit-sikit aje..harga masih belum ditetapkan..

  7. mama-qaisara Says:

    COMEL..CUTE..CREATIVE TOL MUMMY ZIYYAD NIE..KLU SARA ISAP PACIFIER,BOLEYLA BELI..TAPI SARA SEJAK AZALI TAK SUKE ISAP PUTING..'HANEN' MAKNYE GAK YG DIA ISAP..HADUIII…

  8. Aku Bukan Bidadari Says:

    Dear Ziyyad,

    Ayra pun isap puting, tapi mummy ayra beli yg "orthodontic" punya, soh lar mummy ziyad beli yg orthodoc good for gigi…

    Truly
    Ayra

  9. Cikpid Says:

    anak sy pon tido kene mnyonyot itu pacifier..kalo tak..x lena..pacifier ni mcm ubt tido die..hehehhe..

  10. SOHO Mama Says:

    Cute!! Mcmana dia lekat kat baju Ziyyad tu..? Berminat lah..
    Alah, anak I empat-empat orang semuanya guna pacifier!! Nak masuk 2 tahun, I cuba lah wean-off pelan2. Cuma yg no. 3 Armand ni cepat dia wean-off, b4 1 1/2 tahun pun. Ala2 cold turkey pulak tu..sebab masa tu semua pacy dia hilang kahkahkah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: