*yo ho ho*

saya bukan pirate mahu private blog

saya cuma tutup kejap,bagi ini otak saya segar kembali

yo ho hoo!

udpated:


ni Ziyyad,saya ingat Ziyyad masih tak boleh duduk atas ni lagi…rupenye dah boleh

saya underestimate dia..Ziyyad,mama sorry…mama bukan apa,takut kamu terhantuk je

tapi tulah,letak je atas ni,abes dia geget palang putih tu..kotor la Ziyyad!


ini pula gambar bakal tokey restoran…

kakak tu bawa Ziyyad kat cashier,nasib la saya belum ajar Ziyyad tekan cash machine tu

kalau tak lama dah suruh Ziyyad tekan kasik rege murah-murah lagi…hahaha

kakak-kakak kat kedai kek ni semua nak pegang Ziyyad..

Eh hellooo! sekali pegang 5% discount ok makan sini..

and no,lambat lagi Ziyyad nak kawen…ape,korang ingat korang Rita Rudaini ke?

p/s::memang sengalistik saya tahu…lalalal

p/p/s: nenek Ziyyad nak mai penang petang ni,InsyaAllah…

15 Responses to “*yo ho ho*”

  1. precious innocent Says:

    kamu sengal!!!!!

    akak dah sangap dah nak baca entry yg ttinggal…

    -mama emma-

  2. Elyn Says:

    ceh…. bikin saya ngan tiara terkujat je bile nk msk blog anda x bleh…….

  3. Obefiend Says:

    btw

    mama mai nanti dah suruh kirimkan big hug from uncle Eff kepada ziyad!

    yeahhh

  4. Cikpid Says:

    HUHUHUHU..nape private blog?ari2 sy masuk blog ni tapi x penah tggl jejak..hahahha..tibe2 private plak..

    Arini sy tggl jejak..disini..hahhaha

  5. Anasfadilah Says:

    mama emma :: saya mengaku sengal mak encik…hahah

    kak elyn::tade plak tiara msg dial…heheh…tak private la..kalau private pasti bagitau kak elyn punye

    uncle effs::kirim hug je????kirim la mainan ke.baju ke…hahah

    cikpid::hi cikpid..kebelakangan ni sengal sikit..tu yang tingtong je

  6. e.l.i.s.s.m.i.e Says:

    salam ziarah dan kenal2…selalu silent reader jer😀
    http://elissmie.blogspot.com
    http://elissmiejunior.blogspot.com
    bleh ker saya nak letak link blog ni kat blog saya dan my baby?

  7. Anasfadilah Says:

    elissmie :: boleh aje…blog saya otomatik link kan blog anda kepada saya🙂

    magik kan?

    p/s::tak magik pun😛

  8. babyelle Says:

    hang ni la mama ziyad….

    dua tiga hari ni aku bukak blog hang xboley…

    sudah di banned kah aku? aku ada wat salah ka?

    seb baik hari ni boley bukak dah…

    kalo x, sat g aku nak hantar surat rayuan suh open balik blog.. xpon bg private pw kat aku…

  9. Anasfadilah Says:

    babyelle:: tade la mana ado buek salah,tade…mama Ziyyad memang sengal sikit…hehehe😛

  10. umar_skyscooter Says:

    helo,nice blog walking,Erm nak jemput tuan rumah ke knduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn blog ni yer,ok thnks n bye

  11. Obefiend Says:

    kirim mainan baju in a few more years time.. mesti.

  12. precious innocent Says:

    eh eh… baju ziyyad sama la dgn baju ryan.. smp la nie ryan leh pakai..

    tp sexy la sikit.. sbb nampak peyut dia yg bolat ittew.. huhu

    -mama emma-

  13. mummy_adam Says:

    huh… bikin saya cuak jer.. asal bukak jer xbley.. jangan buat lg tau.. nnt windu nak tgk ziyyad & windu celoteh mama ziyyad jgk..😉

    p/s : hubby ckp muka ziyyad mcm pak arab..🙂 (nie 1st time dia tgk ziyyad)

  14. cleo weiland Says:

    Scroll scroll down.

    *gasp!*

    Ada Ziyyad!

    Makin ensem la Ziyyad ni eh? Comel!!!

  15. Anasfadilah Says:

    mummy adam:: saya tak private blog,InsyaAllah…kalau ye pun,saya bagitau🙂

    cik tim:: heheh,thanks :)bila nak singgah rumah CIk Intan lagi ek?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: