*emak budak sekalian*

*ada pertandingan di momsbloggerplanet, saya dah lama tulis benda ini untuk promote para ibu di luar sana,especillay mums from penang,tapi tak ramai la,so ramai-ramai la mummies dari Penang masuk di blog directory ni kπŸ™‚

sungguh best bila dapat tahu di Penang juga ada blogger mak-mak budak

boleh get together tuka resepi ke apa ke kan

saya hari itu baru bertemu dengan Mama Indah

saya ingat dia orang KL…rupanye orang Kulim

mendapat tahu saja dia tinggal berdekatan sini

saya terus melawat mama Indah yang kebetulan baru saja melahirkan Indah…πŸ™‚

kalaulah saya tahu lebih awal!

tapi kini dengan adanya Mom’s Blogger Planet

saya akan dapat tahu lebih ramai bloggermums yang berada di sebelah utara ni

boleh buat scrapbook resipi la macam ni…wehooo! (as if la acik nak buat scrapbook kan…hahaha)

thanks to Mama Izzah , yang juga antara super mummy rajin (selain Mama hafiy dan fahry , dan mama husayn )

yang berusaha mengumpul emak-emak budak di Malaysia ni..Syabas kepada mereka *clap*clap*clap*

so emak-emak budak sekalian silalah daftar kan blog anda di Mom’s Blogger Planet ,tak kira anda di KL,Kedah,Perlis,Selangor atau Serawak

kerana Mama Izzah dah buat blog directory mengikut negeri maustautin masing-masing!

baguskan!πŸ™‚

saya walaupun lahir diKL tapi saya daftar dibawah blogger yang lepak di Penang…πŸ™‚

so lets join the new community in town

(iklan tak berbayar dan tak di taja…tapi saya sukaπŸ™‚ )

p/s::eh rupanya ada blogger mum dari Sungai Ara la…wah best ni…dekat dengan rumah…boleh buat tupperware party…lalala

p/p/s:: make sure bukan orang jahat yang kita jemput kπŸ™‚

Mama Izzah,saya mahu grobag sleeping bag,pasal Ziyyad sangat lasak,di kala tidurnya.

8 Responses to “*emak budak sekalian*”

  1. Aku Bukan Bidadari Says:

    huh hu hu hu saya orang penang tp dok kat kl bleh ka join?

  2. precious innocent Says:

    akak sthn sekali balik penang…

    nnt aidilfitri thn nie kita jumpa mau? hehe

    -mama emma-

  3. Anasfadilah Says:

    tiara :: untuk orang kl pun boleh…gi lah web link atas tu

    mama emma:: saya raya balik KL lor…heheheπŸ™‚

  4. Elyn Says:

    haah tiara i pun dh sign up….. leh kenai ramai emak2 budak huhuh

  5. Obefiend Says:

    blogger dad or douchebags malaysia ada tak

    abang mau join

  6. Jiji Says:

    Nanti aku naik opis aku join.. laptop seminggu sekali br aa…"

    btw.. nanti aku emel sticker alien tuh.

  7. Anas Iswari Says:

    oppss.. taun nie laya kat penang tau.. sudah ala perjanjian black n white.. tak caya tanya Amir.. ooopppssss… i'm sorry

  8. littlemama Says:

    hi mama ziyyad, nice entry! tapi betul la..tak ramai pun orang penang yg register.. atau mungkin tak ramai mak budak yg ber-blog dari penang? atau ada tapi malu2 miow atau memang belum tahu.. tak pe..directory masih baru so ramai belum tahu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: