*meow*

on the way to work today

saya mengelak seekor kucing yang sedang mengerang kesakitan akibat dilanggar

saya tak pasti sama ada kereta atau motor yang langgar dia

pity meow, kalau bukan ini peek hours,orang sibuk pergi kerja

surely i stop by and help move you to the side of the busy road

i hope the bagladeshi or the vietnamese yang pegi keja naik basikal wil help you,meow

im sorry,truly i am

at least kalau kamu mati pun,tak lah dilenyek banyak kali..

hari ni mood kurang..

kerana teringat meow

p/s::and she is orange,just like my late Jojo..jojo i miss u dearly..kalau tak duduk rumah flat,sahih akan bela kucing

p/p/s::bagi saya semua kucing adalah she atau he,bukan it..dan semua nama kucing adalah meow,bukan fasha ye dils..hahaha!

5 Responses to “*meow*”

  1. Dils Says:

    Hehe. Fasha adalah sgt sesuwai utk she-kitten ok.

    Once saw a man stopped his car and helping a cat dkt tengah2 elevated highway. You know highway yg cars sume super duper first.

    Have to salute that sorta behavior.

  2. Mrs.R @ Emi Says:

    sy pon suke meow kaler oren🙂

  3. Anasfadilah Says:

    dils :: itu adalah sangat kagum…highway lagi..

    tapi tadi bukan highway pun masih tak mampu nak tolong..

    ok…now i feel reallllly bad

    cos i didnt help that poor meow

    :(((

    emi:: dulu jojo saye kaler oren…dia bermian…sangat cumilss,sanagt geram,dan sangat manja

  4. azzamoro Says:

    saye sangat sukekan meow..

    saye pernah tengok kejadian mcam tuh..

    terus hilang selera makan seminggu

  5. Elyn Says:

    ayok x sanggup tgk meow mengerang sakit gitu…… jam2 tu gak i nanes tau!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: