*campak kah?*

Alhamdulillah..Ziyyad dah ok

hari jumaat kami pergi lagi ke klinik (yes…again)

Dr. kata bukan campak,tapi viral rash

Dr. kata kalau campak,the bintik tu ada air,baby selesema and mata dia merah

Dr. suruh sapu calamine lotion

sekarang Ziyyad dah hensem…(muahahaha…tak tahan puji anak sendiri..)

kalau tak habis muka berbintik merah ,satu badan bintik-bintik macam leopard yang comel..😛

p/s::hai Muna!jaga diri baik-baik k (one of my best friend in SERATAS…lama sudah tidak berjumpa!)

3 Responses to “*campak kah?*”

  1. eiNa Says:

    cian Ziyyad.. Aira baru je baik dr campak..mmg campak bintik2 tu ada mcm air bisa… tengok Aira kena kesian sangat, Alhamdulillah skang dah baik..parut pun dah ilang…

  2. azzamoro Says:

    mane pic ziyyad hensem tu.. tepekla..hehe

  3. mummy_adam Says:

    adam pun pernah kena viral fever nie.. cuak jugak lah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: