*leopard kawaii*

::bintik-bintik yang comel tapi annoying ok::

Ziyyad sebelum ini,muka berbintik-bintik,kurang hensem

::raja kapur😛 ::

Ziyyad selepas dilumur bedak sejuk dan kadang-kadang calamine lotion,baju berjenama tidak bermakna lagi😛

::suka buat muka aneh la ZIyyad ni..buat muka hensem sikit,supaya ramai aweks terpikat::

dan hari ini sudah hensem kembali,ALhamdulillah…🙂

semalam ke KWSP, di sebelah KWSP (not exactly sebelah,selang 2,3 kedai lah) ada satu kedai jual baju baby, diorang jual baju baby branded factory outlet punye ( ala brands outlet) and get this

diorang jual lagi murah! hahaa…sawan ooo dalam kedai tu

saya beli 3 helai dulu

::Rompers for pakcik kecik!::

sehelai RM6…mau tak mereng dibuatnye dalam kedai tu…and its all branded stuff..

GAP,mothercare,levis for kids..nasib la poket ku kosong time tu…haha…aci rembat 3 je

floor atas ada bahagian dewasa,tapi takde duit…tak usah la gatai menengok kan..

kasut crocs pun ada,lamaze soft toys pun ada…murah i tell you

KWSP Bayan Baru ye kawan-kawan..sape duk penang mai la kedai ni

kasik alamat sikit

ORS factory outlet
no 41 Sunway Tunas,Persiaran Mahsuri 1/3,
11900 Bayan Baru,Penang

(dekat dengan rumah saya wooo,harus pegi selalu!lalalalla…gila dah ni…weng weng weng)

p/s::gaji minggu depan,cadang nak beli baju tido untuk Ziyyad,semua baju sudah nampak pusat lor..Ziyyad akan 8 bulan…lagi 4 bulan InsyaAllah,dia akan setahun….cepat sungguh masa berlalu

19 Responses to “*leopard kawaii*”

  1. Mrs.R @ Emi Says:

    wah..best2 ada kedai ala2 BO..
    yela..baju tdo emily sume sudah senteng2…bila pakai jd suar 3/4

  2. mummy_adam Says:

    wah… sgt lah murah.. silalah beli lagi & banyak.. FOS pun kalu romper $8.. xdapek rege $6 tuh.. sgt lah jeles.. waaaaa…nak p penang lah.. boley ker daddy??

  3. Arin Says:

    itu raja kapur manyak ensem..

  4. babyelle Says:

    Raja Kapurr… shiannnn… xpe, kalo dah kene senang.. insyaAllah xkne lagi nnt… kecik² scar senang ilang…

    Betul mummy adam.. FOS kalo rompers setakat RM7-8 saje paling murah…. Hihi… akanku ajak mr hubbyku pergi bile die balik nanti…
    Mama ziyyad, kedai tu ujung bln 4 ade lg kan? hehehhe….

  5. kakLuna Says:

    weii lama ka lagi dia buat Sales tuh?tak aci la..nk gak rembat selai dua😛

  6. Jiji Says:

    MAK NAK KIRIM BARANG SEHELAI GOWN BLEH???????@!~

  7. Anasfadilah Says:

    emi:: tu lah..dah semakin besar dah anak kita…huhuhu

    tak puas nan gomol lagiiii!

    mummy adam::mai la penang,segalanya ada disini )ala maria tunku sabri)

    kak arin::hensem macam tepug gomak!hahaha

    babyelle::memang ada sampai hujung bulan 4,main penang habaq la na…rumah ceq tak jauh dari situ,mai pekena kopi ka apa ka…:)

    kakluna::memang rege gitu kak luna…sale tak sale pun…heheh..murah murah mari beli!

    jiji::bak mai alamat kat aku,dari hari tu minta tau ka

  8. Putra Mama Says:

    best nyer.. baju murah.. ni yg buat x sabaq nak balik penang nie..😉

  9. !Nt4N Says:

    ye di batupahat pun ada 1 kedai tu khas utk jual branded stuffs (gap, oshkosh, puma, etc..)for babies n kids..harga serendah RM5 n kualiti sgt puas ati..kalo balik kampung harus mak serbu sana hari2🙂

    jaman skrg ni org da x kisah nak beli yg branded tp murah sbb yg untungnya kita sbb bole save duit utk beli keperluan lain..

    yg penting anak kita pun berbaju gak..

  10. Dong_Sanchai Says:

    cepatnya ziyyad sembuh, untunglah da kena waktu bby.

  11. lisha Says:

    murah tuh! sangat marah & jeles, ok?

  12. rumiza.rashid Says:

    wow seronoknye. saya di penang. tp kena ukur jambatan dulu.

    btw br teringat masa aimi demam. Dr paed tu cakap demam dia akan terus 2-3 hari (graf tgh naik) then akan ada klimaks dimana badan tumbuh cam ciken pox (tp bukan ciken pox ye). dan graf demam itu akan menjunam hingga 0 (sihat serta merta)

  13. Anasfadilah Says:

    putra mama:: saya pun baru tahu je..simpan alamat tu elok2🙂

    intan::betul,betul,betul…save untuk kasut mak dia plak…hahaha

    dong::tapi baby kan dah ada MMR..bukan suppose di protect ke?musykil gak ni DOng..

    lisha::dan saya jeles Arwen's Zoobies…owhh sungguh cute!

    Rumiza:: tak le jaun mana pun..ukur jambtan pun sat saja.. :)bayar seringgit 7 kupang je pun

  14. littlemama Says:

    muka aneh pun tetap hencem..wahh..bestnya ada tempat jual murah2 ni!

  15. PadNani~~{@ Says:

    alhamdulillah ziyyad dah ok=)

  16. DYLA Says:

    alamak hai, jauhnya….

    tak dapat la nak gi.

  17. Anasfadilah Says:

    lilmama::aneh yang hensem…hahaha..memang best.🙂

    PAdnani::yep,dah sihat,ALhamdulillah

    dyla::KL pun banyak juge memurah..

  18. deemumtaz Says:

    Bestnyer jumpa mam blogger from Penang gak. bleh la exchange info tmpt shopping for baby stuff. Dahs etahun duk Penang ni masih blur lagik… hehe

  19. QQ Says:

    comel lar ziyyad ni..mmg comel..hensem tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: