*workspaceshipwreck*

hahah..

workspace saya yang macam ship wreck..

purple circle : kain habis camuk dalam kotak ni…nanti ingat nak beli see through drawer la kat Giant…simpan elok-elok ikut jenis kain

yellow circle : NC dah siap main sangkut kat kerusi aje…hehehe 8P

balck circle : berkecah denagn ribbon dengan benang semua…haiyooh!

bersepah sangat…saya tak suka workspace saya bersepah,nak buat keje susah…bila nak cari barang mula la belek sana sini…hishhhh!

harus lebih organize selepas ini

7 Responses to “*workspaceshipwreck*”

  1. littlemama Says:

    wah dilla..ada workpace for sewing la.. i ada sewing machine..tapi berabuk duduk dalam kotak.. bukak setahun sekali masa nak jahit baju raya…bila la nak letak dedicated workspace for sewing ni..lama2 boleh hilang skill menjahit yg tak seberapa skill ni..ka..ka..ka

  2. littlemama Says:

    wah dilla..ada workpace for sewing la.. i ada sewing machine..tapi berabuk duduk dalam kotak.. bukak setahun sekali masa nak jahit baju raya…bila la nak letak dedicated workspace for sewing ni..lama2 boleh hilang skill menjahit yg tak seberapa skill ni..ka..ka..ka

  3. azzamoro Says:

    selalunyer orang yang kreatif memang workspace dia semak. macam kapal pecah. ramai dah saya tengok mcm tuh. semak-semak, baru idea & semangat nak mendesign datang dengan cepat.

    hehe..

  4. idajer Says:

    errr…leh tau tak brand/kod machine tu? tgh carik mesin jahit, tapi no idea yg mana bagus.huhu.tq

  5. Anasfadilah Says:

    lil mama::wah terer la boleh jahit baju

    azza::mungkin kot..perasan juge,bila meja bersepah…ada je idea nak buat itu ini…lantas meja tidak berkemas…hahah..alasan!

    idajaer::,jenama saya guna brother,pasal terpengaruh dengan project runway,tak mahal RM500 je..jadi nak jahit tebal2 tak boleh.kalau nak elok beli Janome atau singer…lebih bagus

  6. e.l.i.s.s.m.i.e Says:

    tempat menjahit pun ada..huhu..bila nak beli mesin jahit ni..hahaha..jahit butang x lepas😛

  7. cleo weiland Says:

    Eh that doesn't look too bad. I've seen worse! (It's a final sem student thing..report first, life later LOL)

    Gimme a minute and I can clean that up in a jiffy! Mum's a neat freak so I guess I take after her🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: