*have an issue heres a tissue*

aiyoyo ada orang sudah marah sama saya,belakang kasi hantam dalam shoutbox juga..tada apa tada apa

padahal boleh delete je kalau saya nak delete komen Guest tu,tapi saya kan comel (mati la kan mengaku sendiri..)

its ok guest, saya tahu awak sedang asyik marah pada saya kerana tak mengikuti awak,betul tak? (saya tahu sape awak,sungguh saya tak tipu…site ni boleh track ip guna http mirror somtehing..jadi saya tahu dari mana anda datang…dari alam barzakh tak track lah)

maafkan saya,jangan marah nanti terpaksa suntik botox

truly madly deeply i apologise pasal entry bawah ni,tapi itu pendapat saya,and i stand corrected dengan pendapat saya

follower tu fangsyen dia untuk kita tahu cerita terbaru dari blog yang kita suka singgah betul tak?

bukan tak mo follow balik,saya ulang semula ye

Blog saya ini ada widget yang membolehkan sesapa link blog ni,akan secara otomatik akan di link balik..kiranye follow juge cerita anda kan?kan?kan?boleh tengok kat sebelah kanan tu..referrer list tu…nampak tak?nampak tak?kalau tak nampak 3 kali jemahat la tu…ahaha (ok sudah melampau,org seriyes dia buat lawak pulak)

saya pasang widget itu pun kerana ada orang suruh..jangan la marah saya,saya takot la orang marah saya,nanti saya nangis,saya kan cengeng..,kalau saya remove nanti orang marah saya juge,janganla marah ye..saya paling takut orang marah saya…pleaseeee jgn marah k..sebagai tanda persahabatan dan ukhwah saya bagi awak kek perisa coklat mahu tak?ambil lah ye,saya ihklas ni

bagi pendapat pun salah..ini bukan negara demokrasi terpimpin ke?

ok apa-apa pun..happy blogging dan janji rawkkkksss!

buat guest yang sedang asyik bemarah,i sing u a song to keep u happy again ok (nyanyi macam lagu digi tu laa)

I love you, I love you, I love you
And where you go I'll follow, I'll follow, I'll follow

dan pantun ini untuk guest juge

kalau ada jarum yang patah
Jangan disimpan di dalam peti
Kalau ada silap dan salah
Jangan disimpan di dalam hati

(ehh tapi dah simpan dalam peti shoutbox sayalah…ermm takpelah tu..kira halal ajelah)

p/s::ingat senang ke nak suara kan pendapat jujur..tengok dah kena hantam..ni la nak jujur pun tak boleh…kang menipu kang?kang?kang?lecehhh aaaa macam ni

p/p/s:: ayoh makan kek bersama tehπŸ™‚

10 Responses to “*have an issue heres a tissue*”

  1. lisha Says:

    lerr. like that also got ke? cam kes desperado je gunakan your blog so that people would eventually track theirs so they'd get readers. unfair gila nak marah2 you just because you dont link them back?

  2. mama-qaisara Says:

    mama ziyyad,..sbb sya jujur n ikhlas tulih dlm blog sya la sya kene hentam gak tau..nk private blog tak jadi.tukaq link la.pasni org tu nk jaja cite dlm blog sya pn sukati dia la..dia nk jadik kucing yg menggesel kt kaki sya pn sukatila,jgn jadi kucing kurap sudah!!acik geli laa…hiks!πŸ™‚

  3. UmmiKhayra Says:

    Salam… baru je saya nk link kan blog awak.. as a silent reader.. suka baca blog awak…πŸ™‚ takut pulak dgr pasal org mrh2 ni.. pasal bende remeh je.. anyway, sy link kn ek.. ( ni mohon kebenaran.. bukan mohon link blk/jd follower ek..πŸ˜› )

  4. Anasfadilah Says:

    kak lisha:: kalau lah dunia ni adil,sahih tade pengadil bola sepak..tapi tulah…bukan apa guest tu terasa saya buat entry kat bawah ni,dan marah bila saya tak nak link balik..tade apa2 lah.. πŸ™‚

    mam qaisara::nasihat saya pada orang itu..jangan jaja cerita tak baik,menjaja kuih secara halal adalah lebih baik.dapat duit lagi yoouu…awww

    ummikhayra::disini di laran gmarah,emo sekali sekala dibenarkan..hehehe..link aje takpe,saya otomatik link balik…πŸ™‚ selamat datang ke mariπŸ™‚ jgn segan2…jemput makan kek.

  5. Dils Says:

    hehe… I never myself actually care about follower or following. Ape faedah kumpul pon kan, kalo selalu baca bookmark je.

    Kalo rase nk tambah opinion komen.

    Bukan tu point blog?

    Hehehe… tapi kenkadang ramai je buat belog ni macam popularity contest.

  6. Hanz Says:

    Salam Mamaziyyad. Singgah2 jer.Awaiting other positive entry. Take care.

  7. miMiE aZim@Sk ^V^ Says:

    tahapa hapa la pasal ikot ke idak nie..
    pada saya laa… tak kesaahh pon..
    tapi kalau ramai org baca tulisan kiter.. pasti vangga
    tapi kalau yilek pon tak kesah..
    sebab saya jenis pelupa kekadang tuh.. so bukak blog utk cari alamat atau apa apa senang
    utk diri sendrik laa.. hehe
    eeiihh apa yg kukatakan ini..
    owwhh silaler jemput jemput ker blog saya..
    bawak jemput jemput pisang penyek juga yee..
    saya suker… (walaupun serap banyakkk minyak.. hahha )

  8. Miss BumbleBee Says:

    lorr, macam sekolah rendah aja.
    'saya tak mau kawan awak' sambil jari telunjuk gesek2 yg membawa meaning No FriendFriend.

    wei, guest. apara lu bikin kecoh kat blog adik cousin gua ni. tatau ke selain follower ader RSS, ader bookmark etc. net world is freedom world lah, no rules kata WAJIB follow memfollow nih. *geleng kepala*

  9. ibu rayyan Says:

    series..sy x reti nk folo2 atau link back nih..
    yg sy tau..sy masukkan jek blog yg sy suka dlm blog list..tu kira camane tu..tp mntak kbnaran jugak..haha
    & sy x kisah tn punya blog tu x masukkan blog sy pn..hehe
    sbbnya sy nk baca blog dia..jd sy kena la cari alternatif utk dptkn blog dia..
    ini pndapat sy la..huhu

  10. Aku Bukan Bidadari Says:

    bila hang nk upload YM..nk chitchatting ngan hang..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: