*peace offering*


Let eat cakes everybody. Guest, u r also welcome to be merry and makan kek wit tea with me..here is my peace offering to u.

an attempt to take stunning pictures via trusted En.Suami cam phone,fail miserably..

this cake and donut are for the Feltsewhappy winner, BabyElle…nanti saya akan poskan ye,harap bersabar

oklah,semalam saya ada buat satu benda lagi iaitu felt tissue case

1

2

3 (sold)

the cake and felt tissue cases are for sale

1 piece of cake = RM 10 (including postage)

1:: strawberry cake
2::coffee cake
3::chocolate cake
4:: blueberry cake

5::pandan cake

1 felt tissu case = RM 10 (including postage)

email me at stashowale at hotmail dot com for ordering.

10 Responses to “*peace offering*”

  1. Hanz Says:

    Dila, itu kek olok2, kan? Sorry, blur2 lagi sebab saya baru masuk sini, pasti tak pasti…

    So, apa fungsinya? Menarik-tertarik? :>

  2. ska Says:

    sy sgt geram kerna comel sgt!!!

    sila cek email anda!😀

  3. Anasfadilah Says:

    Hanz::kek olok-olok..heheh..suke la term olok-olok tu🙂 it a fridge magnet.nice to see once eaten,confirm tercekik..😛 cadangan hiasan saja.

  4. taichee~@! Says:

    sungguh re-al!

  5. e.l.i.s.s.m.i.e Says:

    kek ja ka?donut tadak?😛
    nak beli 2..postage included tp kalo dua pc bape rega dier?

  6. Anasfadilah Says:

    Eliss:: beli 2 postage tetap satu saje harga dia,sekali harung hantar,lagi jimat. email saya ye

  7. babyelle Says:

    wahaha.. patutla post box ku xdi kunjungiposmen 2-3 hari ni…
    xpe je… saye pon tengah bz menyiapkan thesis nak submit esok ni.. xsempat nak tengok post box kat bawah tu…
    haih… penat rupenye sambung blaja ni… ;(

  8. Anonymous Says:

    hai erni… aku dah pandai..

    nafa

  9. MAMASYAZA Says:

    assalamualaikum Dila..saya baru pagi ni membaca blog Dila…best sgt tgk cake fridge magnet tu. Nak order 2 boleh – mamasyaza

  10. Anasfadilah Says:

    mamasyaza:: boleh,mamasyaza boleh email saya..tinggal 2 kek and satu donut

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: