*jgnlah jelessss*

hehehe

Jiji ammi Anis manis buat kan saya header KedaiChomel,siap ada hedwig..burung hantu harry potter (burung hantu ala harry potter satu,masuk dalam wishlist…hahaha)

jiji terima kasih daun keladi,anda boring buatlah lagi..hehehe

kini KedaiChomel sudah ada header baru yang ada hedwig..

ps::ji,aku suka gile borang dua ekor kat hujung tu..macam mak burung dengan anaknye..🙂

6 Responses to “*jgnlah jelessss*”

  1. littlemama Says:

    comei tu header burung hantu!

  2. Farah Says:

    hihi comell…saya jeless ni😛

  3. Jiji Says:

    laa ropanya menu atas tu lain .. aku ingat sekali ngn header. Tu yang aku buat ada stripe puteh translucent atas banner hang. Cis.Sat aku resend yang takde puteh tuh.

  4. taichee~@! Says:

    Hehehe…

    I'm glad you guys dah jadi member yg baek!

    Ada baiknya kan berblogging ni? Dpt sedara ramai.

    Anyho, Jiji mmg talented designer + Dilot talented crafter. Huhuhu bangga aaa dgn adik2 aku dorang neh!

    (tp dedua adik dah kawen & beranak huhuh aku gak yg lek lek lg) LOL

  5. Obefiend Says:

    cute banner for the cute stuffs

    btw

    cik tim kata kek itu comel belake

    oleh itu abang bagi another month worth of banner advert space kat blog abang

    inilah guna adik beradek. kasi free adverts… kan kan

    hug ziyad for me. dah ada gigi.. oh oh

  6. Jiji Says:

    "I'm glad you guys dah jadi member yg baek!"

    ceit Taichee!~ sebelum neh kami jadi member separa baek eh? eh?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: