*food chain*

food – key + chain = food chain (get it get it????…forget it lah..)

Hari ini,Rara telah menemui sekeping roti yang hepi

roti itu bernama Mr.Roti. oleh kerana hari tu MaRa dan RaRa makan kek tak ajak PaRA,jadi Mr.Roti adalah hak milik kekal PaRa

::PaRa heart Mr.Roti::

the end

p/s::projek baru….lalalala

12 Responses to “*food chain*”

  1. Jiji Says:

    nak cheese seketul

  2. MAMASYAZA Says:

    assalamualaikum dila…akak nak order cake n food key chain tu..menarik la

  3. Anasfadilah Says:

    jiji::cheese takdak lai

    mamsyaza::kek ada tinggal perisa pandan.foodchain belum sedia dijual lagi..email saya k mamasyaza
    stashowale@hotmail.com

  4. PadNani~~{@ Says:

    kagum dgn bakat yg U ada..kreatif dgn mcm2 idea!

  5. Anasfadilah Says:

    padnani::ALhamdulillah,semua datang dari Dia.🙂

  6. erlyda Says:

    ader jer idea kak erni ni yer..dalam pala otak tu bergeliga btol yer..guud!

  7. Zuhaini Says:

    cutenyer!!!🙂

  8. babyelle Says:

    wahh.. MaRa dah pakai skirt!!!

  9. ms ct Says:

    wah cunnye…cute je tengok…nak satu…

  10. Nik Says:

    idea… wat keychain ketupat utk musim raya. sure meletup.😀

  11. Anasfadilah Says:

    erlyda::kepa bergeliga oleh buat batu cinci…heheheahaha

    zuhana::tengok dalam gambar macam cute,tengok real life,tade rupe roti pun …hehehe

    babyelle::ye MaRa dah pakai skirt,lebih tepat kain sarong

    ms ct::meh la alamat..nak hantar satu

    nik::idea menarik,lagi bagus kalau buaat ketupat betul je..time lapar boleh makan…hahah..eh jgn kecik hati,saya melawak je…heheh..

  12. Obefiend Says:

    nice!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: