*banner*

tukar lagi the banner badge,pasal kak emma kata tak cantekk T_T

sape yang masuk contest free giveaway di Mr Roti Shy-Shy CAt yang guna banner lama,masih applicable ye..no worries

sape yang belum join,join la,tinggal komen di entry mr roti shy2 cat and tampal bannerbadge kedaichomel

p/s::rasa akan ubah lagi the banner,pasal badge supposedly kecik saiz 125×125,tak boleh besar,i have to make it cute and semua orang boleh letak kat sidebar masing2…🙂 ,shud ask uncle Eff for his help maybe (sumore is adek beradek and its free..gagaga)

p/p/s::change back to the old one,Erlyda dun worry..gune jek yg lama its ok🙂

8 Responses to “*banner*”

  1. erlyda Says:

    Salam..

    Kak..awat bila saya tukar html code banner yang baru tu tamau kuar gambai kedai comel tu..yg lama boleh jer xder masalah.. habis laa peluang saya nak menang food chain tu uwaaa

  2. Farah Says:

    uiksss…kena tuko banner la ni ek…

  3. Anasfadilah Says:

    farah::gune jek lama pun ok,still applicable,no worry

  4. precious innocent Says:

    lor… pasal akak komen camtu, dila tukar banner? kekekeji nye akak nie…

    suruh la org yg abgmu design yg cun2 sikit dila.. kasi byk option.. kekeke

    -mama emma-

  5. Anasfadilah Says:

    kak emma::tak keji la,pendapat mu hamat dihargai ahkak..mungkin pasal banner buruk orang tak mo join kot.. T_T..ni nak mintak tolong abang saye la ni..kihkihkih

  6. Jiji Says:

    nak banner free? *ehem*

    DILOT CAKAP KAT ANAK BUJANG HANG MEKASIH BANYAK BANYAK YE@!~

    Heheheh.

    Anis Manis 1st post laju. Aku simpan elok elok.

    P/s: Anak dara aku kata bila anak bujang ko nak ajak pi penang?

  7. Anasfadilah Says:

    jji ::sapo eh tak nak bende free..heheh

    Anis yang manis
    meh la dtg penang,boleh jumpe ngan Ziyyad

    yang benar
    Ziyyad

  8. precious innocent Says:

    aa sudah, banner lama cun, banner baru ala2 ceria gittew.. xkan nak tempek dua2 nie??

    -mama emma-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: