*feel good*

Mr Roti Shy2 Cat Giveaway masih lagi ada ya..leave comment and paste KedaiChomel supe cute banner🙂 at ur site

seharian pergi kerja di dalam kereta saya suka mendengar lagu

saya suka switch dari radio red fm ke fly ke hot

saya cari lagu yang boleh saya ikuti nyanyi bersama

ye,saya menyayi di hentian traffic light sampai ada motorist yang pandang2..

ada aku kesah?wakakaka

hari itu mendengar lagu yang bila dengar rasa best..search di google rupenye itu lagu yuna-dan sebenarnya

terasa macam dengar colbie caillat pule..feels good bila di pagi hari mendengar lagu yang rasa nyaman

p/s::berhibur tiada salahnya,kerna hiburan itu indah,hanya pabila salah memilinya,membuat kita jadi bersalah <— teka lagu dari mana ni?heheh

8 Responses to “*feel good*”

  1. Elyn Says:

    aunty mummy saya dh add banner lam blog die…. tp mummy ckp die x mo hadiah sebab die tau die x kan menang gegeg

    tp aunty saye ske tgk lil bird paci kaler oren tu…… aunty rase mummy nk tak bg saya melaram ngan bj oren???

    salam jabat tuk ziyyad….. sekian

  2. Farah Says:

    saya dah tukar banner kepada yg baru…kerna lebih chomell hehe

  3. Anasfadilah Says:

    Hi Wafiq

    katalah kat mummy,awak nak..mesti mummy awak belikan..saya pun ada tau..bila saya pakai,ramai awek terpikat..wafiq cubelah pujuk mummy awak tau

    yang benar: Ziyyad

    Farah::thanks to jiji,dia yang tolong saya buatkan..🙂 chomel kan?:)

  4. Ms. TaroAthirah Says:

    rocket by yuna pon best

    layannnnn~~

  5. mummy_adam Says:

    saya pun suka melayanzz lagu di pagi hari yg indah b4 mem'badmood' kan diriku bila sampai opis.. hehe.. layanzzz

  6. ain alida Says:

    lagu tu lagu nasyid drpd kumpulan raihan, tajuknya Mari berhibur.

    Berhibur tiada salahnya
    Kerana Islam itu indah
    Hanya pabila salah memilihnya
    Membuat kita jadi bersalah

    Di sini kita berkumpul bersama
    Menyanyikan lagu yang suci indah
    Alunan pujian kepada ALLAH
    Alunan selawat kepada Rasul

    Hiburkan hati yang masih gelisah
    Ubati hati yang telah terluka
    Ikat kembali persahabatan
    Dengan iman dan kasih sayang

    Bersungguh kita dalam bekerja
    Seperti hidup untuk selamanya
    Beramal sholeh sebaiknya
    Seolah esok sudah tiada

    jom nyanyi sama-sama =D

  7. ms ct Says:

    salam ….
    pn dila say dah terima…mr roti shy-shy…sangat suit dengat my beg….thanks a lot…nanti saya curi hp suami snap gambo ye…

  8. Anasfadilah Says:

    mummy adam:: yep,sebelum membadmoodkan diri di opis,kena ceria dulu..heheh

    ain alida::tepat sekali! mari kita nyanyi sama2🙂

    ms ct::semoga ukhwah terjalin antara kita

    "ikat kemabali persahabatan
    dengan iman dan kasih sayang"

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: