*bersiaran dari Acresville*

pagi ini tidak masuk ofis

saya tolong hantar collegue ke hospital

kunun nak phoneblogging tapi kenot publish.

gambar perasan sendiri..hehehe..kasi la chan

spek tu RM10,tade power….tu pasal la letak spek ada power kat bawah…boleh macam tu?

oleh kerana banyak masa sangat

saya pegi tengok Exora dengan En.Suami..boleh tahan cun juge kereta ni

yang ni yang medium line punya,tade lcd gps semua…tapi masih cantik

jangan la hangpa pi banding dengan alphard ke caldina ke wish ke..memang la tak tertanding dek exora ni

target market untuk exora ni untuk mid class..jadi ok la tu

kita kasi eksen sikit..boleh tahan  juge la

cuma ruang kaki agak sempit sikit

overall ok..apelagi jome la tempah satu

p/s::saya tak tempah la,tengok aje..duit ada tapi tak cukup…hahaha

p/p/s::congrats tu makcik shilashowerkown for their brand new spanking baby Adam..selamat datang ke kelab burung hantu kebangsaan,and stock up cream eye-bag begone…heheheh.. tengok si Adam tu,teringat Ziyyad kecik2 (macam lah besar sangat Ziyyad tu pun..wakaka)..

11 Responses to “*bersiaran dari Acresville*”

  1. erlyda Says:

    hai kak…sweetnyerr laa bila berkaca mata brown ituu..awet muda..

  2. Dayah Says:

    cik adik ni macam ku pernah tengok…hehe ,awak keje area FTZ kan sbb masa awak crita psl banjir,
    off topic

    sedap tak naik Exora..kat mana showroom ni..

  3. precious innocent Says:

    patut la blog nie senyap 1 hari.. rupenye tn tanah cuti.. huhu

    -mama emma-

  4. JeP Says:

    erni u looked different la up close!

    ader rahsia kecantikan baru ke? or ni semua gara2 pakcik kecik nyer pasal.

    🙂

  5. kakLuna Says:

    cun nya gambaq spek gelap tuh…😀

  6. taichee~@! Says:

    mahal gaks kan itu exora?
    kamu komfem balik 1 May kan?

    hehehe~@!

  7. Anasfadilah Says:

    erlyda::saya memang muda pon la…kehkehkeh…baru 20an gitu awwww..

    dayah ::macam pernah lihat..opsss..ni yang saya malu nak nyanyi kat traffic light neh…T_T

    kak emma::tuan tanah cuti p tengok exora..boleh ke macam tu ek..heheh

    jep ::nak rahsia ke..senang je..bangun kul 2-3 pagi tak tido punya pasal..sahih kp pun kena pakai spek hitam to hide all those eye bags..hahaha

    kak luna::cun lagi exora tu kak luna🙂

    kakanaz::insyaALlah confirm..dah lama tak balik 'kampung' halaman

  8. Anasfadilah Says:

    oh ye dayah..exora kat proton greenlane dgn proton bayan lepas..boleh tahan juge..lagi best kalau dapat satu..hehehe

    kaknaz:: the mahalest pun rm75 ribu..ok ape tu..rege mpv macam tu kira murah juge. (murah2 pon adek tak mampu beli lagi..tsk)

  9. Dayah Says:

    thks .baru ni PC fair pun depa bwk exora mai tunjuk..

    best klu dpt FREE satu ..heheh

  10. Aku Bukan Bidadari Says:

    wah sudah dapat G900 kah??

  11. Anasfadilah Says:

    tiara::belum,tu tepon k8001 en.suami..tiara dah dapat experia lom?best tu tepon tu..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: