*pil gugur kandungan*

ada org search keyword di atas,dan sampai ke blog saya

kepada cik adik/cik kakak..

anda tak akan jumpe nye disini.jangan buat perkara bodoh lagi dilaknat Allah

suka-suka buat suka-suka gugur ka adek manis?

kalau anda dirogol sila buat repot polis

kalau tak dirogol….

lu pikir la sendiri

sekian.

p/s::sila jangan buang dalam longkang atau tepi tong sampah.Ingat esok dia akan jadi juon dan menghantui anda seumur hidup..anda tak akan tidur lena..heeee heeeeee serammmm.

::korang nak ke budak juon tu tiap2 malam lepak atas katil korang macam ni..heeeee heeeseramm::

updated

im disturbed..no not by Juon..

tapi by this anon komen

“Walau apapun, nak bercakap tu kita kena beringat. Kita ada anak. Cakap kenalah berlapik. Nauzubillah.”

oklah kawan2 kalau betul saya salah,tang mana saya salah tolong habaq mai dan InsyaAllah akan diperbaiki

jangan duk tinggai komen takdak nama,saya tak suka tau ka

p/s::hari ni gua emo beb..sorry la makcik anon.kalau marah taip dalam slang penang adalah liberating. makcik anon gua tak mencarut pun makcik dalam blog..ni apahal marah gua plak ni..leceh la lu ni (apesal bunyi macam mat pit aje..wakakaka)

p/p/s::im still shaken dengan accident yang berlaku depan mata tadi..esok aje cerita boleh?

21 Responses to “*pil gugur kandungan*”

  1. Dils Says:

    Jika ia pon terlalu gatal mahu buat. Silalahhh gunaaa pil perancang or paling senang kondom.

    Tapi semestinye tidak ?

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    hahaha..maybe dia ibu yg teraccident kut.. hi hi hi..

    i loike this blog sebb update selalu..

  3. Anasfadilah Says:

    dils::gatal sangat menikah saja,gatai mengela sangat awat?mami kasi pakai cawat besi baru tau..cube bercakap gaya mami tanjung..ahahaha

    tiara::nampak sangatkah saya ini tiada kerja?jengjengjeng..

  4. Noor Hanisah Mohd Ishak Says:

    Salam

    tiba2 saya teringat artikel dalam berita harian nih.

    http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Sunday/Bmdua/20090419041022/Article

    ya Allah, mohon dijauhkan.

  5. Anasfadilah Says:

    noor hanisah::thats y i dont read newspaper..cerita macam ni buat saya menyampah+marah+melugai=emo sepanjang hari

    jadi saya harap juon menghantui org tu..heee heeeee heeeeeee

  6. Jiji Says:

    Haih. Aku ada baca berita org buang anak kat masjid tuh.. 2 bulan… geram je. biar kena laknat!

  7. Aku Bukan Bidadari Says:

    ehh nk ngumpat gakk..agaknya yg buang baby ni kan? masa depa beranak tak sakit kah poen depa.. ?? atau depa bersin saja terus terkeluaq? heran sungguh! kannnnnnnn

    ps: dilla dak aih.. update blog selalu maknanya blogger tegar..

  8. Anonymous Says:

    Walau apapun, nak bercakap tu kita kena beringat. Kita ada anak. Cakap kenalah berlapik. Nauzubillah.

  9. Anasfadilah Says:

    cik anon::saya ada salah cakap ke?saya cakap pasal juon je..kalau betul saya salah,sila tunjuk mana saya salah dan tolong perbetulkan saya kerana saya manusia yg tak sempurna

    terima kasih atas teguran,jasamu dikenang

    p/s::saya tak marah takut kena jual.

    p/p/s::ada saya mencarut ke kawan2..hmmm?garuk ketiak dibuatnye nehhh T_T

  10. taichee~@! Says:

    Kaknaz rasa, si ANON tuh, dok tego one of our readers kowt?

    Tapi sebab dia ni tak spesifik makanya sumer org terpalit kena teguran dia.

    patutnya si anon ni, cakap in spesific and OWN HER WORDS la…takyah jadik ANON TAKDE NAMA.

    Tak gentle la beb. Dlm Islam pun kita kena BIL HIKMAH.

    Sekian.
    Yg Baik dtg dari Allah, yg buruk tetap dari diri sendiri.

  11. Jiji Says:

    hahaha@!~

    Tapi kalo dia masuk blog aku .. dia marah aku pulak sb banyak sgt kata kata aku tak berlapik..

    Tapi takpe.

    Atleast aku soh kan orang sport perkata facv. akuk.

    Ahaks@!~

  12. Aku Bukan Bidadari Says:

    laaa..terlambat adehh
    anon hang marah aku ka? tapi awat hang pakai nick anon..isk.. tak bestnya!!!

    malas ar komen majuk!!!!

    ps: dilla, tiara majuk nih sila pujut!!!

  13. kak anon Says:

    dah dah jangan gaduh2.

  14. Dong_Sanchai Says:

    jgnla marah marah kenkawan ..ihik.. sj nak nyampuk..
    btw, camne leh tgk keyword tu ek?

  15. ms ct Says:

    salam…..tulah senang dapat ..dibuang pula..kan…kita yang berusaha nak dapat ni..still berusaha…dorang tu boleh je main campak-campak kat longkang…

  16. Pepper Says:

    Hmmm, could be org tu google sebab dia memang nak guna.

    Tak pun macam kawan saya sorang tu, dia kena buat research pasal abortion (yg disengajakan) untuk satu subjek dia tu. Lepas dia present, dia pegi sama semua org, dia cakap " Don't do abortion, don't don't" mesti dia seram bila tengok gambar2 yang berkaitan.

  17. ~shafini Says:

    haha seramlaaa gamba juon tuh.. tingat cite movie time raye yg erra fazira gugur baby tuh… ngeri tol

  18. azzamoro Says:

    woh.. dahla skang pukul 3pagi. lepas bukak bukak blog u terus ade pic tu..

    macam nak terus pergi masuk bilik n tidur..

    tapi kerja belum siap.. mcm mane ni.. duhh

  19. MIK'YAL Says:

    hahhaha..spt biasa..mmg lawak ur entri.biaq p la anon tu nk kata lagu tu..sb saya suka cara dila tulih blog.sincere😉

  20. Anasfadilah Says:

    jiji::masuk blog hang,pengsan agaknye makcik anon..

    kak anon::sape ada gaduh sini,semua baik2 saja..dilarang bergaduh di blog ini,healthy argument takpa

    dong :: dah banyak kali dah org masuk blog saya cari pasal klinik nak gugurkan bayi ni..seram juge.nasib saya tak letak kat mana and nama klinik tu

    ms ct:: tulah kan..rezeki dibuang-buang..

    pepper:: trauma more like it..i founf a pic baby yang di abort kat singapore,kasihan sangat.macam doll yang di pile up..sedih la pepper… T_T

    azza:: saya sendiri seram malam semalam nak bagi ZIyyad minum..sape suh tangan gatai sanagt tepek gambar juon tu..heee.

    mikya::ceq,bila nak mai sini?🙂

  21. miMiE aZim@Sk ^V^ Says:

    tahnyer,,,buat tatau je pasal anon tuh.. huhuhuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: