*kamera punya pasal*

saya marah pagi-pagi..tensen

mau tak eh..tiap kali nak amek gambar untuk barang-barang chomel saya,mesti kena minta pinjam hp En.Suami.

camera hp saya tu dah rosak,kalau amek gambar kuar hijau jeee..

(malas lah hint-hint ye..ahaha)

marah la macam ni!! >: (

pulak pagi ni kena hantar Ziyyad monthly cek up kat klinik kesihatan,selalu kami pi awal..dan jadi orang first yg sampai,siap kami tolong buka gate klinik lagi

tapi hari ni dah lambat pulak, pasal kamera la..menciiiik!

saya boleh berebut dengan sorang lagi parent

kereta kami samapi dulu,kemudian saya nampak satu kereta dah masuk perkarangan klinik

saya kata kat En.Suami

“abang,cepat bak mai kad Ziyyad,ada orang dah mai tu kat belakang”

saya terus keluar dari kereta,sambil kendong Zyyad,siap berlari-lari anak nak masuk kan kad dalam bakul kad yg ada atas kaunter

tapi yang bestnye, kereta belakang saya tu,husband dia yang keluar,terus meluru je masuk

anda pasti ingat saya yang mengendong anak ni kalah dengan lelaki tu kan?

saya menang ok..hahah..pasalnye..klinik tu dah rearrange kaunter..dulu kaunter ada kat belakang sikit,la ni kaunter kat depan

jadinye mamat ni dah kebelakang cari kaunter

saya yang kat belakang mamat ni nampak dulu bakul kad,jadi saya terus masukkan kad Ziyyad dalamnye

hoorayyy!saya lah juara pada pagi ini!! (self pat at the back..)

siap boleh buat acara siapa cepat dia dapat plak..

pheww!penat acik lari ooo dengan ngendong pakcik kecik yang dekat 9 kilo ni.nampak aje kurus,tulang besi urat titanium agaknye

p/s:: jangan pandang leceh pada ibu yang dukung anak. masuk acara lari dalam guni pun boleh menang tau ka

17 Responses to “*kamera punya pasal*”

  1. Jiji Says:

    Hahahah aku dulu pon suka jadi orang 1st tunggu pinti PK tu bukak dengan perot boyak boyak@!~

  2. Aku Bukan Bidadari Says:

    dila ada tgkp gmbar kendong ziyyad sambil lari2 tuh tak? nak tengok hi hi hi (saja perangat)

  3. Farah Says:

    ahahaha..siap berebut tu..naik baik dilla menang…

  4. Miss BumbleBee Says:

    sangat perlu pi awal2 klinik kerajaan. semalam appointment kat HKL kak yan 9.30am, ingat macam biasalah kalau sampai 9.00am, 9.30am akan panggil masuk. rupanya cop pada borang org yg appointment 9.30am lebih 10 orang – lerrr!. sangap ler tunggu queue semalam!

  5. Elyn Says:

    wakakak lawak tul mama ziyyad ni!!

    dilla akak dh dpt parcel thanks ek!!

  6. azzamoro Says:

    lawak la si dila ni.. mcm mane la gaye u berlari2 itu.. heheh

  7. Dils Says:

    hoh klaka ok. tp ade jauh ke beza with first and second being kept in waiting? Hehehe (org yg tiada anak bertanya)

  8. Anasfadilah Says:

    dils::beze 30 minit.🙂 pasal taht guy ada 2 kids. lagi la segala mak enenek nak timbang la ukur la..kerana itu ibu kenalah fit…hahah

  9. oren Says:

    hahahaha..

    p check-up kat klinik mana?

  10. Anasfadilah Says:

    kak oren::klinik kesihatan sg ara.🙂

  11. Cikpid Says:

    Syabas kak..semangat ibu2 yg mcm nilaa yg kite inginkan..hahahha..semoga akak kurus berlari2 smbil gendong ziyyad tuh..

  12. Anasfadilah Says:

    cikpid::harapn nye begitulah,supaya kurus…ahaha.kena buat merentas desa baru kurus ini badan.. T_T

  13. mummy_adam Says:

    hahaha.. entry ini sgt menghiburkan petang ku.. lalalaa

  14. Ms. TaroAthirah Says:

    dila…

    kamu memang dari kecik suke rebut2.

    ingat tak dulu bangun pagi nak solat subuh? kamu punye berebut nak menang, siap tergolek dog dari katil atas double decker. hahahaha

  15. Obefiend Says:

    gagah sangat kamu.. bahaya ini

  16. Anasfadilah Says:

    tira::bwahahahha!diam -diam sudahhh..kakak..ada pernah sekali rebut masuk toilet masa kat JB,it turn out hari tu hari sabtu..manade sekolah..hahaha

  17. Zana S Says:

    hehehe.. lawak nyer la awak ni.. tapi takpe.. tu sume leh citer balik kat anak kendian hari. especially masa dia wat air mata kita menitik.😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: