*paypal*

nilah dia kalau buat kerja takde perancanganšŸ˜¦

tak kisah lah,still can be tweak

kepda para pembaca setia(ecewah) anasfadilah blogspot yang teringin nak beli barang-barang KedaiChomel,tapi anda duduk diluar Malaysia

Kini anda boleh lakukan. boleh membuat pembayaran menggunakan kredit kad lagi,bagus kan?

Jadi apa tunggu lagi kawan-kawan yang berada di London, Oman,Peru atau Sri Lanka di mana sahaja

Jom shooping di KedaiChomel

any enquiries email me at

stashowale@hotmail.com

7 Responses to “*paypal*”

  1. Farah Says:

    waahh..kedai chomel semakin maju…pelanggan seantero donia…good job!

  2. Jiji Says:

    wah wah melebarkan sayap ke peringkat nusantara nampak@!~

    Meh laa kasi free voucher@!~

    (layak kepada pembaca setia jok)

    Okeh aku perasan!

  3. Anasfadilah Says:

    Jiji:: saya kasi harga kawan-kawan maa..jangan lisau aa.boleh beli sama saya loo

    farah::Alhamdulillah..kena baut marketing lagi ni..hehehšŸ™‚

  4. MIK'YAL Says:

    wow bisnes berkembang maju.leh buat membership ni:p

  5. Ummi Salsabila Says:

    congrats ye..bisnes mkin maju da…

  6. Qasiyh Says:

    kedaichomel ade brg utk baby je ye???

  7. Umi Ain Says:

    woww… mama ziyyad nieeh rajin sungguh.. kita doakan kedaichomel semakin berkembang yaa… kalu ada produk2 baru kabar2kan yaa…

    p/s: insya allah ada rezeki kot2 ain dapat adik sok kita oder ngan dila nursing cover tu ekk…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: