*52*

ceh!

padanlah dah tak jumpa susu Nan2 yang biasa

rupanye dah tukar kepada Pro plak

tambah RM lagi..ceh

dulu RM43..la ni RM52..ceh!

nengok sama je rupa susu tu..

ceh lagi.

1 week = RM52 (harga kedai runcit bukan harga pasaraya )

4 week = 4 tin

4 x 52 = RM208

ceh!

kang donwgrade susu kang anak tak dpat Bifidus midus segala.

tapi boleh jimat duit

tapi nanti orang tuduh berkira

ceh!

tulahh..dulu..taknak…….

jangan nak start..kang..

redha ajelah,dah ini jalan yang dipilih

jangan pilih jalan hitam sudahh..hahah.

p/s::sukanya bila dia ceria

p/p/s::esok balik kampung kl,jadi tak berupdate selama cutinye.saya nak bercuti dari berblog sat..lalalala

12 Responses to “*52*”

  1. precious innocent Says:

    yg lepas tu lepas la ye…

    maknanya, dila kene rajin mjahit lg la nie.. so leh menten beli susu mahal… kang ada pulak lalat yg hingaq kat telinga.. hehe..

    tpkan, kalau ziyyad ok je dgn yg murah, go ahead… janji xde bad implikasi..

    (berangan nak pakai medical terms nie.. kan dah salah.. belasah je la…)

    nnt akak tlg promote kat blog akak k…

    -mama emma-

  2. Anasfadilah Says:

    kak emma::lalat duk hingaq tampaq bagi mati ja.hahahah.kijam! belasah je kak emma..asal org paham bila baca.org kurang pemahaman tu biaq pi la kat depa

  3. Arin Says:

    Dulu hanum b4 1 year old dok bg minum Nan nih le..perghhh…dedulu rege dia dlm 30++ tau..masuk dia 11 bulan, kak arin dh bagi Dutch Lady 123, masuk 2 tahun, tukar lak Dugro ..sampai le skrg..

  4. Elyn Says:

    start mende apa ni??? mak aii susu dh 52??? wafiq susu 68 setin!! mau botak la haku!!

  5. Anasfadilah Says:

    kak arin::gila mahal betul susu baby neh!

    kak elyn::start bukak cite..tulah dulu taknak bf..lalalal..memang botak gak pikior ni.harga giant RM57..

  6. mama danial Says:

    Dila, Ammar yg dah besau panjang tuh pun masih minum susu ok..ini bajet tiap bulannya:
    Susu dutch Lady 456 (honey): rm20 (kalau murah) * 8 pek sebulan = rm160
    Huggies pull up pants = rm34*4 = rm136
    p/s: lom masuk belanja tiap minggu dok umah neneknyer beli vitagen la, yakult la, biskut..etc…makin besar, makin pandai budak nak makan itu ini….

    p/s; nasib baik atuknya pandai pi KFC beli burger utk cucu…:)

  7. Cikpid Says:

    kalo citer psl bf..sy trs jadi down..sbb jns x bersusu..jgn cuti berblog lama2 eh…nnti sy rindu..ewah…

  8. Aku Bukan Bidadari Says:

    Ayra minum similac..
    beli kat kedai ubat cina
    satu tin namploh ringgit lima kupang.. x 3 tin sebulan = RM 180 lebih2

    hi hi hi apa2 utk anak asalkan yg terbaik..itu saja yg depa makan belum minta mekdi dan kfc..

    insyallah..ada duit lain nnti tuh

  9. Farah Says:

    erk! mahalnye susu…

    eh mane boleh tak berblog…gunala berukband hahaha kat mane2 pon boleh berblog..

    nnt windu sama blog ini..

  10. oren Says:

    umo bawah setahun nih, takpe lagi kalo guna susu mahal..sbb nak kan segala bifidus semua tuh kan..

    lepas umo setahun, dh start mkn byk, bleh cuba tukar susu, sbb dia dh tak depend byk pada susu..

    ini pendapat akak le..sebagai ibu yg biasa2 saja…

  11. sheila Says:

    pakai nan apa ye?
    nan1 ke?

    kalo yg ni akak bli kat tesco..nan1pro baru 50.60…kat giant about 53…

  12. Anasfadilah Says:

    nan2 pro.kalau tengok bawah tin RM57.kami beli kat kedai biasa RM51.oklah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: