*1000 miles*

Izzul Ziyyad dah 9 bulan..yippiekiyaiyay
~ masih belum boleh bertatih, bila lah anak saya ni nak berjalan ye,tapi kalau naik walker tu laju berdesup aje
~ gigi dah ada 8 (6 atas,2 bawah),suka mengrind gigi sendiri sambil buat mama dia annoyed
~ dah naik bisul sebanyak 4 bijik (ni kira milestone ke..ahaha..hentam jelah labu)
~ pandai buat muka sakit,muka sakit yang comel🙂
~ nak makan ubat sekarang ni dah tahu tutup mulut sendiri. Ada certain ubat yang dia suka,siap tadah buka mulut lagi..hehehe
dan blog ni dah ada 600 entry..kira banyak dah saya berceloteh kat anasfadilah.blogspot ni
terima kasih kerana sudi mengunjung
kepada anon, silent reader,pembaca setia,pengkomen hatta yang sekadar singgah atau lalu lalang disini..terima kasih semua.
jangan ada benci diantara kita
i wefffffffff u.
oxoxox

p/s::schedule post,maybe masa hangpa baca ni,saya duk atas jambatan pulau pinang on the way to kl

6 Responses to “*1000 miles*”

  1. precious innocent Says:

    awat font entry nie besaq??

    -mama emma-

  2. littlemama Says:

    tahniah ziyyad..dah 9 bulan..baby suma tak sama time dapat bertatihnya.. izzah dah 1 tahun 1 bulan pun belum tatih pun… gigi ziyyad dah lapan? fuyo.. izzah baru nak masuk 5…kira ziyyad lagi advance dalam bab gigi dari izzah la..ka..ka..ka

  3. MIK'YAL Says:

    hi dila..slamat bercuti di kg kat kl nuuu !! btw,bila leh jumpa ? mau bawa Indah bertemu abg kacak..

  4. mummy_adam Says:

    dah besar dah pakcik kecik nie.. gigi pun dh banyak.. gegege

    happy holiday!!

  5. SyahNur Says:

    wa.. da 600 entry.. dasyatnye.. congrate erk!

    izzul da 9 bulan, tp gigi dia da bnyk gak erk! x pe, jgn risau baru 9 bulan, kalo da 2 thn tp still x berjalan lg, harus la risau! nnti da jln, baru kite tau penatnya nk kejar budak tecik ni…

  6. oren Says:

    selamat bercuti dan berhuray2 di KL nuh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: