*it takes 2 to tango or even dangdut*

semalam saya umpama awan hitam yang berat

balik kerumah saya masih begitu
mujur ada En.Suami dan Ziyyad
En.Suami umpamanya matahari,dan Ziyyad pula pelanginya
setelah awan hitam berlalu pergi
saya telah membuat ini


a combination of pink pow wow and brown pink with some rick rack tape for embelishment. im quit proud of the outcome,macam comel kan?

saya tak guna D ring,yang susah nak dapat sekarang ni,saya guna O ring. It still serve its purpose though. As an adjustable ring

it turn out quit nice id say..
saya tak terima tempahan untuk ini ye
mana ada saya jual
RM33 without pocket
apa-apa pertanyaan,komen,cadangan
email saya di
stashowale at hotmail dot com
i’ll stop doing hairclips,pasal saya nak concentrate buat NC saja. kalau ada saya jual,kalau takde saya tak buat lagi
p/s::membuat kerja yang paling disukai adalah sangat syiok.

4 Responses to “*it takes 2 to tango or even dangdut*”

  1. Cikpid Says:

    buatlaa apron plak..msti laku

  2. suealeen Says:

    or you can make a cloth table.. lagi mudah kan…

  3. precious innocent Says:

    alamak.. this nc really capture hati akak la pulak..

    awat la dila start buat nc nie lambat ek…

    rasa2 mcm nak buat entry kat blog la pasal nc yg nie.. boleh???

    -mama emma-

  4. SyahNur Says:

    wah.. comelnye NC ni.. nice combination color..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: