*pink is my new obsession*

ya a a au

apa yang pink?

apa yang pink menyebabkan saya tidur lewat semalam?

adakah kerusi yang dibeli di ikea ini menyebabkan saya tak tidur semalam? (RRP:RM49)

comelkan kerusi ni,sebenarnya kerusi ni kerusi jahit saya…pasal agak murah compare kerusi kat Giant yang berharga RM79 bewarna biru macam kerusi opis kerajaan,tu yang saya beli tu.

lagipun kaler pink ni macam kaler bubblegum,macam boleh makan kan warnanya..hahha

ok,saya tahu semua orang masih tertunggu dan tertanya-tanya

apakah punca saya lambat tidur semalam

ada kata Hp,ada kata laptop,ada kata laptop pink dell,ada kata hadiah dalam mimpi saje

sebenarnya saya dapat

…………

…………………….

………………………………

……………………………………….

eh,korang sakit hati tak tunggu lama-lama ni?

hehehe

saya dapat hadiah mouse pink neh!

comel tak?

comel kan?kan?kan?

ahahha

jangan marah aaa,nanti kena jual

p/s::hint::beli hadiah itu dapat mouse ini,ape dia?

22 Responses to “*pink is my new obsession*”

  1. azfar Says:

    Sah… anda dapat laptop!! Huhuhuhu adakah telahanku ini betul?

  2. Anasfadilah Says:

    azfar::

    hang nak kawen dengan anak cikgu mariam and cikgu hashim ek?

    satu kampung la kita nampaknye

    *diversion*

    ahahaha

    p/s::kata sah,lagumana boleh tanya balik tepat atau tak?hahahaha

  3. Aku Bukan Bidadari Says:

    hoh!! tahniahh dapat dell pink ka?? hamboihh baguih no..
    iskk lar..

    cepat ar bagitauuuu dok debaq tunggu nihhh

  4. taichee~@! Says:

    Tahniah!

    Sgt shantek dan seswai utk kembangkan lagi bizniz kamu on9!

    Kaknaz pun nak satu tapi nak beli cam Taro punyek. Kecik dan senang dibawa merata2

  5. Anasfadilah Says:

    mamalong::

    apanya yang tahniah neh…tak paham la..

    saya belum mengandung anak 2nd la

    hihihiihi

    p/s::shhhhhhh!jgn bagitau orang tau

    tiara::

    dell?cuba lagi di masa akan datang..tet!

    p/s::hint: cube perati betul2 kat mouse tu,nampak tulis apa agaknye?

  6. littlemama Says:

    apa agaknya barang fujitsu tu ye.. laptop? mesin jahit baru? eh..ada ke fujitsu buat mesin jahit..dapat hadiah mouse lak tu….merapu lak di petang hari ni…he..he..

  7. mummy_adam Says:

    wah… cute nyer mouse pink nie.. i suka.. nk p cari jugak lah.. kecik n comey..🙂

  8. Jiji Says:

    lepas ni boleh spray mesin jahet kaler pink yo!

  9. mama-qaisara Says:

    sah2la dpt lappy ni.amboi adakah kaler lappy itu pinkish juge?hehe

  10. azzamoro Says:

    wah.. dila dah ade laptop baru..jeles jeles..

  11. Farah Says:

    comel! comel! comel!

  12. SyahNur Says:

    CONFIRM! laptop dell kaler pink!.. mmg sgt comel… ditambah pula dgn kerusi kaler pink itu, mmg comel..

  13. Anasfadilah Says:

    syahnur::

    SALAH!tet..hehehe🙂

    Farah::

    comelkan..saya suka:)

    Azza::

    jeles?jgnlah…biasa aje.

    mama qaisara::

    mungkin🙂

    jiji:;

    eh idea komenarik la jiji..mesin jahit kaler pink…comel juga..macam hello kitty

    mummy adam::

    kecik dan comel kan?hehehe…beli la di harvey norman😉

    kak ROs::

    hampir tepat cuba lagi😛

  14. SyahNur Says:

    kalo bukan laptop dell, laptop fujitsu betul x??.. haha.. nk teke jugak bagi betul..

    x pun CPU baru ke??

    set computer baru??

  15. Dils Says:

    a mouse is a perfect gift! Because you would like to buy a cute one, but if you are practical (like me! me! me!) you would hate to lose even rm10 for another mouse when you can just use the usual mouse provided.

  16. precious innocent Says:

    lappu baru… akak rasa lappy baru nie ada attached camera la… huhu.. tui x??

    -mama emma-

  17. joegrimjow Says:

    hakhak
    gilew pinky=ku

  18. azfar Says:

    Uish… kenai no cikgu mariam… hahahha satu kampung la kita… umah hang tang mana?

  19. Anasfadilah Says:

    azfar:: rumah aku belakang sek menengah,rumah bakal mak mentua hang depan masjid.dah tunang ek?heheh..bila menikah?

  20. Jiey^Mien Says:

    Huhuhu.. Nak teka gak.. Mokcik rasa, laptop!! Kaler mesti la sebaya ngan mouse nyer iaitu; pink!!

  21. My Indulgenze Says:

    love the ikea pink chair…u made me wanna get it too!
    cool pink!

  22. Aku Bukan Bidadari Says:

    wahhh laptop fujitsuuu wah wahhhh
    HEBAT!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: