*masih mencari ke?*

blog saya masih didatangi dengan orang yang mencari pil gugur kandungan

kalau kamu mencari kerana kamu belum berkahwin dan sengaja melanjurkan diri berzina…tolonglahh jangan kamu gugur kandungan itu

anak itu tak bersalah,kamu yang salah,apesal bayi itu yang kamu hukum (baik kamu buang diri sendiri..lagi pekdah)

tolonglah saya merayu..jangan bunuh anak itu.

kamu juga perempuan,kamu tidak punya perasaan keibuan ke melihat anak itu

ya Allah,betapa sedih hati saya dengn bayi yang dibuang dan digugur itu

ya Allah,apa dosa anak ini ya Allah

kenapa ya Allah,mereka in kejam ya Allah

pic:: credit to google

saya tak mahu meng google lagi pic baby kena buang..sedih,sayu hati saya

di India setiap hari bayi perempuan di buang ditepi jalan…macam sampah aje mereka buang..sedih saya

nyawa bayi ini bagai tak bernilai langsung

jadi untuk kamu yang masih mencari pil menggugurkan kandungan kerana kamu sengaja berzina..hentikanlah

kamu tak akan jumpa apa yang kamu cari

kamu hanya mencari kemurkaan Allah..biar Allah saja balas perbuatan kamu.

p/s:aku kata jangan-jangan..pelemPANG karang,baru nak paham ke.

saya harap sesiapa yang buang bayi,ada hantu bawah katil dia..kacau hidup dia sampai terseksa…muahahaha

pic:: google

13 Responses to “*masih mencari ke?*”

  1. azzamoro Says:

    apela nasib kan? kalau taknak baby tu. jgnla buang. lahirkan, pastu bg orang yang betul2 nak anak.

    sedih tgk mcm ni.

    bile tuhan dah bagi buang. nanti bile dah besar sikit, pikiran dah matang, bile mengharap baby, sekali tuhan terus tak kasik, baru tau…huhu

  2. Jiji Says:

    binatang pon sayang anak

  3. MeL Says:

    ya Allah kesiannya..bg kat i la baby tu, sanggup jg dr dibuang mcm sampah. sedihnye😦

  4. joegrimjow Says:

    alamak..
    xley tgok gambo2 camni…

  5. Farah Says:

    takmo tgk gamba tu~~~sedey😦

  6. Elyn Says:

    ayok dila tgh sedih2 tgk pic baby kene buang tu tetibe ade pic seram daaaa…… mau kang i nk bf wafiq mlm kang kejut hubby!!!

    huhuhuh…….. i dh la penakut tahap satu ekekek

  7. Cikpid Says:

    sy pon menci ngan org buang anak sbb sy ade kengkawan yg dh lama kawen tp x dpt2 anak..org lain kan main susah nk mngandung..ko bleh plak buang anak kan??eee…knpa mak ko x buang jek ko dulu..(terlebih emosi)

  8. NoktahHitam Says:

    Bole tak gambar tu save kt komputer, lepas tu upload gune blogger.

    Sekarang ni bandwidth macam tak cukup.

  9. Jiey^Mien Says:

    Sesenang je manusia ni kan? anak tu kan amanah Allah.. walau dlm apa bentuk dan kelahiran sekali pun..

    P/s – dulu penah gak hati jahat berkata, nape ape yang jadik kat Ian tak jadik kat baby2 yang kena buang nih.. Sungguh tak redha kan? Itu dulu la, masa awal2 dpt berita..😛

  10. NaDiaH SiDeK Says:

    salam ziarah.

    itu la, sy pun tak dpt nk fikir cmne diorg sanggup buang darah daging sendiri. kesian kat baby yg tak berdosa tu😦

  11. mama-qaisara Says:

    kalau syala,doa biar antu tu dok dlm selimut dia tu je.lg haru.

    sedey betulla tgk baby2 yg dibuang meninggal dunia ni.kalau tanak sekalipn,p la letak kt rumah org ke kan,janji baby tu hidup. bodoh betul!!

  12. miMiE aZim@Sk ^V^ Says:

    aaiihh tuh laa.. yang nak macam saya nie tak dapat dapat bb walau dah 5 thn menunggu.. yang tanak senang pulak nak preggy.. oowwhh dugaan sungguh….
    apa laaaaa
    anak tuh kan permata…
    sanggup ke buang permata
    bodoh….!!!! (utk org yg buang anak)

    geram sebenarnyer

  13. Belly Obsessor Says:

    eeeee.. mula2 tak prasan lg yg bawah katil tu. bila dah abis baca, mata baru prasan.

    eee… dah la baca time mlm-mlm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: