*sape nak tengok*

sape nak tengok angkat tangan

tengok apa?

tengok hadiah saya yang kaler pink tula

kalau nak tengok ada syarat

1.seekor ayam kenny rogers dengan 6 side dish (ayam pulut kuning tak main la )

hahahah..takdelah

syarat dia senang aje

kalau komen box ni cecah 20 komen,kata nak tengok, InsyaAllah saya letak gambar hadiah kat sini

kalau tak cecah 20 saya tak letak

yelah..orang tak teringin nak tengok pun saya nak menunjuk apaadehal kan..hehehe

p/s::selamat angkat tangan k🙂

p/p/s::bukan saya tak mahu tunjuk,takut dikata menunjuk dan berlagak dan riak pula nanti..kalau ada ramai nak tengok..bolehlah saya tampal kat sini..jangan salah faham ye…dah timbul fitnah ye tak..

34 Responses to “*sape nak tengok*”

  1. azfar Says:

    Nah amik kau… saya tangan yang pertama!!! huhuhuhu

  2. joegrimjow Says:

    aiyokk
    bnyak sangt da…
    letak jee
    nak tgoookkk

  3. joegrimjow Says:

    tangan ke10

  4. joegrimjow Says:

    tangan ke9

  5. joegrimjow Says:

    tangan ke8

  6. joegrimjow Says:

    tangan ke7

  7. joegrimjow Says:

    tangan ke6

  8. joegrimjow Says:

    tangan ke5

  9. joegrimjow Says:

    tangan ke4

  10. joegrimjow Says:

    tangan ke 3

  11. joegrimjow Says:

    tangan ke 2

  12. Obefiend Says:

    poast banyak kali bole tak?

  13. Azure Says:

    tolong angkat tgn gak..muehehe

  14. ska Says:

    nak tgk juga.. lallalalla.. *angkat 2 belah tgn*

  15. CuppyCakeMommy Says:

    saya pun mau

  16. Jiji Says:

    dilot aku nak tengok hadiah pinkish hang tu@!~

  17. Anis Manis Says:

    Aunty Dilot meh ahhhhh tunjuk@!~

  18. Anis Manis Says:

    Ziyad pujuk mami hang cepat kalo tak kita majok ngn Ziyad@!~

  19. Jiji Says:

    Haaa tu anak aku dah soh taruk jugak@!~

  20. mama danial Says:

    bukankah maksudnya sama aje?
    pi mai pi mai tang tu gak kan?
    ish..ish..ish…

    letak jer laa…
    bukan satu warga FB dah tau ker?

  21. Anasfadilah Says:

    weh mana boleh sekali letak banyak-banyak…satu nama satu undi saja

    kaklong::apa yang sama tak paham. sila perjelas. warga FB still aint seein anything kan?ahahaha

  22. Fid Says:

    saya angkat kaki dan tgn…4..aci????jap pinjam tangan anak 2 kaki anak 2…tgn hubby 2….10!…bleh??hahahaa

  23. ain alida Says:

    tgh angkat tangan jugak nih

  24. aZeeMaH Says:

    nak tgkkkkkkkkkkk

  25. Queens Says:

    hah dah lebih 20 permintaaan..kalo dila tak tgk montot dila terbelah…lalalalala
    nak tengokkkkkkkkkkkkk

  26. Queens Says:

    nak tengokkkk tiara nk tengokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  27. Anasfadilah Says:

    acik tiara:: satu nama satu undi saja…still tak reach 20 lagi kalau ikut perkiraan sebenar..hehehe🙂

  28. Aku Bukan Bidadari Says:

    nak tengokkkkkkkkk (ni nick lain lalalalalal)

  29. ms ct Says:

    nak tengok

  30. e.l.i.s.s.m.i.e Says:

    eh, last but not least, nak tengok😛

  31. noorina Says:

    mari sokong utk nak tgk
    acik ni kan kepochi hehe

  32. babyelle Says:

    antie erni, wafi n mummy n adik dlm perut nak nengok!!!!

  33. joegrimjow Says:

    waaa
    mane ni xdew ag ni??
    haiyook

  34. mama-qaisara Says:

    nak tenok gak..-qaisara ngan mama dia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: