*this is my card*

setiap kali terjumpa orang mengandung berjalan di depan mata

setiap kali itulah saya rasa itu potential customer

tangan ini terasa hendak memberi bussiness card

tapi acap kali itu jugalah saya rasa berdebar-debar

rasa takut,malu menyelubungi diri

adoyaii..bukannye susah

keluarkan kad dari dalam wallet,beri saja..

tapi tiap kali itu juga hati ni bedebar-debar rasa nak explode,kebabOOM!

tapi bila potential customer pergi

saya rasa rugi!!!

gegegeg

p/s:: padanlah saya tak dapat nak jadi agen jual PB..muahahaha

16 Responses to “*this is my card*”

  1. Cikpid Says:

    pemalu sgt kamu ni yer..nmpk org paki NC kamu pon kamu malu..nk bagi kad pon malu..hehehhehe…sy pon malu gak nk tegur org..kalo org yg tegur dulu sy x malu sgt

  2. Elyn Says:

    ayoooo mmg nk kene geget ngan ziyyad ni!!!

  3. Arin Says:

    haa..pe lagik..oder le ngn http://www.printsini.com business card..lagik mau iklan kat sini..:p
    anyway dila, ader card menambah advantage le..mebi org tuh tak terpk nak order produk kita time tuh, dia balik umah ..pk dan pk..pehtuh teringat name card dila, haa..time tuh dia bukak balik web dila, atau terus call/email dila..cam gituh le selalu nye senario..

  4. azzamoro Says:

    pemalu rupernyer dila neh..

  5. niza Says:

    pemalu rupanyer kakakku ini…hehehe…akak wat borak2 lu tny baper bln dah…anak ke baper nih…pastu baru bg kad…hehehe…

  6. e.l.i.s.s.m.i.e Says:

    ada lagi perempuan pemalu dalam dunia ni rupanya..perempuan melayu terakhirkah?hihihi

  7. oren Says:

    hah,

    meh sini business kad kamu🙂

  8. SyahNur Says:

    oh.. samela kite malu jugak nk promote product sendiri.. kui kui..

  9. miss oren Says:

    belum cuba belum tahu..
    tak cuba x dapat..huhu

  10. NaDiaH SiDeK Says:

    hehe…kita ni sama2 pemalu la nmpknya. org kata malu tu biar bertempat tp slalu gk la malu tak bertempat. huhu..nk wat cmne…dh mmg cmtu dpd kecik…pyh nk ubah..

  11. mummy_adam Says:

    shy-shy cat ek.. hehehe😉

  12. Queens Says:

    nnti kalo jmpa dilla..tiara nk jerit kuat2..dilllaaaaaaaaaaaa oooo dilaaaa makziyyad hhahahah ms tu dilla mesti lari laju2 kan kan??

  13. Anasfadilah Says:

    mummy adam::bukan shy2 cat dah ni shy2 dragon..huhuhu

    nadiah sidek:: tulah kan..saya ni malu tak bertempat..kadang2 nak pi bayar makan pun malu..rasa macam nak tanggal jantung,siap paksa husband tologn p bayar kat cashier..

    miss oren:: tak cuba melepessss..haih!ada ubat tak obati penyakit malu terlampau ni

    syahnur:: tulah..susah la macma ni..mcm mana nak promot prodk

    kak oren ::dis is my card (gaya imuda dlm 2+1)

    eliss :: perempuan melayu terakir?ayakk!*tercekik tulan ayam*

    niza:: takut kang tanya gitu dia jawab

    "eh,im not pregnant la"

    adumakk matila kena kaki…hahah

    kak arin::dila kena brush off this malu terlampau tak kena tempat ni..susah nak up bisnes macam ni..

    Azza:; tulah..kalau jumpa azza ke nanti (insyaAllah) sure diam je..angguk angguk geleng geleng..

    kak elyn:: jgn la geget..sakit samapi berbekas tau nantik…hari tu Ziyyad dah nangis pasal teperanjat mama dia jerit ADOI! kat dia,sama la macam En.TEddy mu itu..

    cikpid: saya org tegut ke tak tegur,keteguran ke memamg malu surupa gini la…dah lama2 warm up engine baru ok

  14. Anasfadilah Says:

    tiara :: terus bertukar jadi batu..hahaha..

  15. Hot Mummy Says:

    jgnler malu sgt dila…bila biznes tu nak maju nnti

  16. Anasfadilah Says:

    hot mumy :: baik mak encik..huhuhuh..akan dilaksanakn juge nanti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: